През 60-те години на миналия век Ален Делон има кратка

...
През 60-те години на миналия век Ален Делон има кратка
Коментари Харесай

Отиде си непризнатият син на Ален Делон

През 60-те години на предишния век Ален Делон има къса връзка с немската певица Нико. Впоследствие тя ражда наследник - Ари, когото актьорът и до ден сегашен отхвърля да признае. Прави го майката на Делон - Едит, която осиновява детето дружно с вторият си брачен партньор Пол Булон, чиято фамилия то приема.
 Ален Делон, Ари Булон, делото за бащинство и решението на френския съд
Ален Делон и непризнатият му наследник

Интересно решение на френския съд

През 2018 година Ари Булон завежда дело, посредством което желае Делон да го признае за собствен наследник, само че молбата е отхвърлена от френския съд с аргумента, че артистът сега обитава за непрекъснато в Швейцария. Предстоеше обжалване на решението.

Но единствено преди ден стана ясно, че Ари е открит мъртъв в дома му в Париж. Властите публично оповестяват за гибелта му и е формиране разследване.

В последните години 60-годишният фотограф е страдал от хемиплегия - парализа на половината тяло, най-често разследване от инсулт. Живеел е самичък, а за него се е грижил само персонален помощник. Именно дамата е намерила тялото, след няколкодневно неявяване. Тя даже е задържана поради това, че е изоставила лице в заплаха, написа The Straits Times.

Булон разказва безредния си живот в книгата " Love Never Forgets ", която издава през 2001 година В нея той споделя за майка си Нико, чието същинско име е Криста Пафген. Тя е известна певица, известна най-много с присъединяване си в групата Velvet Underground. Води абсурден живот в елит средите - с шумни празненства, опиати и мимолетни връзки.

Именно такава е и връзката ѝ с Ален Делон, от който твърди, че забременява. И въпреки сред Ари и Ален да има физическа аналогия, звездата на френското кино по този начин и не е уверен, че момчето е негов наследник.
 10 звезди, които са изгубили децата си
10 звезди, които са изгубили децата си

Най-тежкото тестване за един родител

Ари постоянно се причислява към майка си по време на нейните музикални турнета, потапяйки се безусловно в света на опиатите, който той назовава " артистичната страна на чудесата ". След като Нико умира през 1988 година, той прекарва известно време в рехабилитационен център и получава психиатрична помощ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР