През 2025 г. Китай планира да предложи суборбитално космическо пътуване

...
През 2025 г. Китай планира да предложи суборбитално космическо пътуване
Коментари Харесай

Китай планира да започне космически туризъм през 2025 г.

През 2025 година Китай възнамерява да предложи суборбитално галактическо пътешестване на туристи, като цената на билета евентуално ще бъде сред 2-3 милиона юана ($286 400–429 600), заяви Ян Ицян, създател на пекинската компания за произвеждане на ракети CAS Space, представен от.

Китайската комерсиална галактическа промишленост регистрира годишен общ ритъм на напредък от 22,09 % сред 2015-2020 година, сподели Ян, съгласно който обаче локалните компании са към момента на стадий „ струпване “, защото техният мащаб е относително дребен, до момента в който ракетните и сателитните бизнеси на малко от тях носят облага.

Според промишлен отчет има повече от 370 предприятия, които се концентрират върху производството на спътници, изстрелването на ракети и съответните услуги надолу по веригата. „ Ключът за развиването на комерсиалния галактически бранш на Китай е приложението, а не ракетите или спътниците “, сподели Ян, като означи, че „ би трябвало да създадем по този начин, че елементарните хора да имат достъп до бранша “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР