През 2024 година Rolls-Royce планира да представи първият си електрически

...
През 2024 година Rolls-Royce планира да представи първият си електрически
Коментари Харесай

Мъж продаде къщата си, за да направи електрически Rolls-Royce

През 2024 година Rolls-Royce възнамерява да показа първият си електрически модел, носеща името Spectre. Британският седан на ток ще бъде първото по рода си такова возило, създадено от Rolls-Royce, само че напълно няма да е първото електрическо возило носещо „ Духът на екстаза “. Канадски предприемач на име Винсънт Юу преработи своя персонален Wraith като размени бензиновият елемент с електромотор и комплект акумулатори.
`Мъж

Историята стартира през 2018 година, когато дъщерята на предприемача отказала да се вози в колата с бензинов мотор, защото била загрижена за вредите, които моторите с вътрешно горене предизвикват на околната среда. Гордият баща решил да промени това и вместо да размени Rolls-Royce-а с електромобил от друга марка, решил да преработи английския седан в личния си гараж благодарение на екип от механици.

`Мъж

Целият развой лишил към 4 години работа, както и доста пътувания до Съединени американски щати, Япония, Германия и други места по света, откъдето предприемачът взимал елементи. В един миг той даже се скарал със фамилията си и те напуснали къщата в която живеят. Малко по-късно той продал къщата, с цел да влага парите в модифицирания Rolls-Royce който към този момент е приключен.
`Мъж

Колата се задвижва от електромотор на Tesla и разчита на акумулатори още веднъж от същата кола. Електрическият Wraith може да се похвали с пробег от 500 километра и неразбираема за в този момент мощ. Проектът толкоз се харесал на предприемача, че той даже започва нов бизнес, където ще преработва стандартни коли в електрически такива.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР