През 2024 г. Унгария ще се бори да отвори очите

...
През 2024 г. Унгария ще се бори да отвори очите
Коментари Харесай

Петер Сиярто: През 2024 г. Унгария ще се бори да отвори очите на Европа за реалността

През 2024 година Унгария ще се бори да " отвори очите " на Брюксел и управлението на Европейския съюз най-сетне да види действителността и по този метод да може да поправя грешките на предходното управление.
Това написа във Facebook министърът на външните работи на Унгария Петер Сиярто.

Ето цялостния текст на известието на посланик №1 на Будапеща:

Според цялата статистика, която може да се одобри на съществено, тази година ще бъде Супербоул на политиката, тъй като в никакъв случай до момента не се е случвало в 78 страни по света да се организират избори в границите на една година, резултатите от които директно ще обиден съвсем четири милиарда души.

2024 година ще бъде значима изборна година, в която Унгария ще взе участие в изборите за Европейски парламент, само че стотици милиони жители ще гласоподават и в Съединените щати, Русия, Индия, Мексико и Обединеното кралство.

Тъй като съвсем половината от популацията на Земята може да отиде до изборните урни, резултатът от тазгодишните избори ще бъде решителен за целия свят. От наша позиция изборите в Америка и Европейския съюз основават опция миротворчеството да размени войната, оръжейните доставки и безсмислените човешки жертви.

Тази година ние, унгарците, ще се борим да отворим очите на Брюксел и управлението на Европейския съюз най-сетне да види действителността и по този метод да може да поправя грешките на предходното управление.

С всичко, което ни чака тази година, ние се намираме в самата среда на образуването на новия международен ред, където ще са нужни повече старания от всеки път, с цел да се подсигурява физическата и икономическата сигурност на страната, с цел да се подреди Унгария измежду спечелилите в новата епоха, която се образува.

Тъй като 2024 година е съдбоносна година, знаем, че натискът ще бъде голям, само че няма да толерираме изнудване в бъдеще и няма да се откажем да представляваме националните ползи.

Международният демократичен мейнстрийм постоянно е оказвал голям напън върху нас, само че ние постоянно сме устоявали и постоянно сме доказвали, че сме постъпили вярно.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР