През 2024 г. се очакват значителни промени в сектора на

...
През 2024 г. се очакват значителни промени в сектора на
Коментари Харесай

4 алткойна, които могат да избухнат след предстоящата актуализация на Етериум

През 2024 година се чакат обилни промени в бранша на децентрализираните финанси и криптовалутите изключително с идните значими събития.

Забележителните събития включват халвинга на Биткойн , идното решение на Комисията по скъпите бумаги и тържищата по отношение на спот ETF за Етериум и актуализацията Dencun, които са подготвени да оформят пейзажа на промишлеността.

Следващата огромна актуализация за Етериум, наречена Dencun, е ориентирана към повишение на успеваемостта на транзакциите и понижаване на разноските в границите на мрежите от втори пласт, като задачата е да се създадат транзакциите по-достъпни.

Анализаторите чакат внезапен растеж на някои алткойни от втори пласт на Етериум след обновяването.

Каналът на Coin Bureau в YouTube неотдавна посочи капацитета на четири съществени алткойна – Arbitrum ( ARB ), Optimism ( OP ), Immutable X ( IMX ) и Polygon ( MATIC ) – които могат да претърпят доста нарастване на цените.

Очаква се Arbitrum да резервира бичия си подтик, предлагайки по-евтина опция за преводи с Етериум след обновяването. Optimism, със своята визия за основаване на постоянна екосистема на “суперверигата ”, също ще извлече изгоди.

Освен това Immutable X може да стане очевидец на внезапен растеж в създаването на блокчейн игри, позиционирайки се като водещ състезател в GameFi бранша.

По сходен метод Polygon, макар че е с 60% под най-високата си стойност за всички времена, може да претърпи поврат с въпросната актуализация.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР