През 2023 г. в Русия ще има още повече взривове.

...
През 2023 г. в Русия ще има още повече взривове.
Коментари Харесай

Генералният щаб на ВСУ обеща: През 2023 година взривовете в Русия ще се увеличат

През 2023 година в Русия ще има още повече гърмежи. Това сподели в коментар пред Укринформ бригаден военачалник Олексий Громов, заместник-началник на Главното оперативно ръководство на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна, отговаряйки на въпрос за наклонността към увеличение на броя на детонациите в разнообразни райони на Руската федерация.

" Догодина ще има още повече гърмежи ", даде обещание Громов.

За последно на 17 декември детонации прогърмяха на няколко места в Крим, Белгород и Курск.

В нощта на 26 декември се чуха детонации на стратегическо военно летище в съветския Енгелс. Именно от това летище се правят всички масирани ракетни офанзиви против Украйна. Тук е основана съветската стратегическа авиация - бомбардировачи Ту-95 и Ту-160. Руското министерство на защитата удостовери гибелта на трима военнослужещи при детонации на военното летище Енгелс в Саратовска област.

Тази заран, съгласно съветските медии, в региона на летището на град Енгелс е работила Противовъздушна отбрана, чули са се гърмежи. Имаше и въздушна паника.

Освен това управляващите на Белгородската и Брянската области на Русия, граничещи с Украйна, оповестиха за работата на противовъздушната защита и хипотетичното събаряне на дронове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР