През 2022 г. Селин Дион бе диагностицирана с рядкото автоимунно

...
През 2022 г. Селин Дион бе диагностицирана с рядкото автоимунно
Коментари Харесай

Селин Дион за живота й с неврологичното заболяване и надеждата за чудо

През 2022 година Селин Дион бе диагностицирана с рядкото автоимунно неврологично заболяване Синдром на скования човек. Това бе и повода дълго време тя да страни от общественото пространство. За пръв път след дългото неявяване я видяхме на церемонията по разпределяне на премиите Грами при започване на февруари. А в този момент тя е подготвена да опише повече за протичащото се в живота й в последно време.
 Селин Дион на Грами 2024 - за първи път пред аудитория след диагнозата и рецензиите към Тейлър Суифт
Селин Дион след диагнозата - за първи път пред аудитория

И за какво хората нападат Тейлър Суифт

Певицата е на корицата на новия брой на Vogue Франция. През изданието тя сбито декларира, че е добре, само че й следва още доста работа. На този етап тя не е победила рядкото си заболяване и продължава да се учи да живее с него. А това не е по никакъв начин лесна задача.

Междувременно се надява на знамение, на пробив в медицината, който да й помогне да по-добър напредък в битката с тази към момента нелечима болест. Засега пет пъти в седмицата е на физическа и вокална терапия.

не стопира да работи върху всяка наранена част от тялото си, само че към този момент е спряла да се пита за какво навръх нея й се е е случило. Просто се е примирила.

" Избирам да работя с цялото си тяло и душа, от главата до петите, с моя медицински екип ", декларира тя. И е безапелационна, че желае да бъде най-хубавата допустима версия на себе си, колкото и да й коства това. Щастливка е, че може да разчита на поддръжката на своя екип, на почитателите си, само че най-много на своите синове.
 Селин Дион след диагнозата - усмихната в компанията на трите си деца
Рядката фотография на Селин Дион, която никой не очакваше

Какво се случва с певицата

На този стадий Селин Дион не може да каже изрично дали и по кое време ще се върне на сцената, колкото и да й се желае. Тя е оставила тялото й да й даде сигнали кога е вярното време за това. А към този момент просто живее ден за ден. Но и не желае да чака прекомерно дълго, тъй като музиката е нейният живот.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР