През 2022 г. Русия показа, че е наистина велика сила.

...
През 2022 г. Русия показа, че е наистина велика сила.
Коментари Харесай

Смяна на лидера на свободния свят: Империята отвърна на удара

През 2022 година Русия сподели, че е в действителност велика мощ. Русия е центърът на актуалния свят и светът зависи от това, което тя прави. Не става въпрос за победа. Това е първата стъпка към успеха, написа Андрей Перла.

Много от дълго време, през 2009 година, Муамар Кадафи, водачът на Либийската арабска Джамахирия, страна, която беше унищожена от самолетите на НАТО в тези дни, сподели с тъга и болежка:

" Четири месеца, четири месеца! - вие бомбардирате страната ни и всеки се опасява даже да каже неоправдателна дума. Ако Русия към момента беше на света, същинската Русия, обединената и велика Русия, която защитаваше слабите, вие нямаше да посмеете. Но не е, не е и вие триумфирате. Но на вятъра. Забравихте едно нещо: животът може да се развие и доста неща могат да се случат в бъдеще ".

За Русия тогава беше задоволително да се въздържи, дружно с Китай, при гласуването в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации за „ неразрешена за полети зона “. От позиция на нещастната Либия и нейния водач, Русия все едно не съществуваше на този свят.

Но, както сподели Кадафи, животът може да се развие. 2022 година беше за Русия годината на началото на тежка открита война с обединявания Запад. Годината, в която стана ясно, че същинската Русия освен съществува, само че и на процедура, а освен на думи, е един от международните центрове на мощ. Истинска велика мощ, на нея се уповава всеки, който пази свободата си.

Опасна за Запада

Както постоянно се случва, не приятелите, а враговете приказват най-добре за новата роля на Русия в света. Освен това по разбираеми в Русия аргументи слушате повече враговете. Лидерът на Мианмар Мин Аунг Хлейн един път сподели на Владимир Путин:

" Вие контролирате и организирате стабилността в целия свят. "

Думите му бяха възприети по-скоро с подигравка. Е, да, руснаците поддържат настоящето държавно управление на Мианмар, а те се стремят да ни ласкаят в подмяна.

Когато Александър Лукашенко сподели на среща на ръководителите на страните от ОДКБ, че самото битие на организацията и нейните страни членки зависи от това дали Русия печели или губи, това беше признато по-сериозно - само че и като думите на младши съдружник на Русия, който, като цяло, няма къде да избяга от Москва. Ако Русия загуби съдружниците, ще бъдат погълнати, никакъв многовекторен метод няма да ги избави.

Не, единствено признанието на врага коства доста в нашите очи. И ето го. Ръководителят на европейската дипломация Жозеп Борел споделя, че Русия е доста рискова за Запада, тъй като " трансферира виновността, изкривява действителността и намира аудитория ".

С други думи, истината, която Москва приказва, отеква в доста сърца. Информационната война, която се води против Русия, не реализира задачата си.

" Видях по малкия екран тези африкански младежи по улиците на Бамако (Мали) с плакати, които викат: " Путин, благодаря ти! Ти избави Донбас и в този момент ще спасиш нас! " Това е шокиращо! ", сподели Борел и добави, че африканците евентуално даже не знаят къде се намират Русия и Донбас.

Но африканците знаят това доста добре. Президентът на Русия откри за належащо да отговори на високопоставения европейски чиновник. Путин сподели това:

" В Африка знаят какво е Русия, къде се намира Русия. В Африка знаят ролята, която изигра Русия в процеса на избавление от колониализма... "

" Ако хората, за които говорихте, знаеха къде се намира Африка и в какво положение са народите на Африка, тогава те нямаше да се намесват в доставките на съветска храна и съветски торове на африканския континент,от които зависи реколтата и спасението на стотици хиляди хора в Африка от гладна гибел ", добави той.

Срещу Запада значи да си за независимост

Путин отговори на Борел, като се базира на лицемерната позиция на Запада по договорката за зърно, която сякаш била нужна, с цел да може украинското зърно да бъде получено от гладуващите в бедните страни. Но в действителност Русия ги доставя със зърно.

Но солта на отговора е другаде. През 2022 година нашата страна, откакто се притече на помощ на Донбас и се зае да освободи Украйна, по този метод стартира освобождението на цялото незападно човечество от диктата на Запада. Тя стартира процеса на избавяне на разнообразни земни цивилизации от заличаване и усвояване от една, най-агресивната и нагла. И също така е и гибелен блян към изгубване на човечеството.

Русия на Владимир Путин през 2022 година се трансформира в знак на битката за живот против колониализма за цялото население на планетата Земя. Борба за многообразие против западните порядки. Борба за интернационално право против " свят, учреден на правила ". Бой с оръжие в ръка. Дума и дело.

Звучи като победна ария, като опит да се приласкае водачът на Русия. Но в действителност това е единствено констатация на обстоятелството: с изключение на Путин, никой не би дръзнал да се изправи против смъртоносната опасност, идваща от Запада. Никой не би дръзнал самичък да стане знак на битката.

В края на годината, измежду голям брой статистически калкулации, бяха систематизирани резултатите от поръчки в Гугъл за най-известните международни водачи в разнообразни области. Путин е преди всичко измежду политиците. Той е най-популярният международен водач. Именно международен - с него отпред Русия не може да остане външна страна. С него отпред Русия е в центъра на света.

Какво следва от това?

Отново. Няма потребност от победни песни. Русия управлява свободния свят, света на разнообразни цивилизации. Русия влезе във война, която ще бъде дълга и тежка - доста по-тежка, в сравнение с ни се коства в този момент. И в която преди окончателната победа ще има както обидни, по този начин и ужасни провали. И ще платим скъпо за успеха.

И никога няма да платим единствено с понижаване на стандарта на живот, както наподобява през днешния ден и от двете страни на фронта. Но въпреки всичко резултатът от 2022 година е, че Русия е в центъра на света, Русия се бори за целия свободен свят. Това е реалност.

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР