През 2022 г. малко след новината, че филмът Майка, в

...
През 2022 г. малко след новината, че филмът Майка, в
Коментари Харесай

Дария Симеонова има нов повод за радост

През 2022 година малко след новината, че филмът " Майка ", в който извършва основната роля, е българското предложение за Оскар, Дария Симеонова стана и младоженка. Тя публично се свърза с обичания си мъж Антон, с който са родители на петгодишния им наследник Макс. Една година по-късно актрисата не пропусна да означи първата си годишнина с обява в Instagram.
 Дария Симеонова, Куба и какви са усещанията на актрисата от страната
Какви са усещанията на Дария Симеонова от Куба

Актрисата споделя със фотоси

" Пропътувахме една обиколка към слънцето като публично семейство. Вярвам, че още доста ни предстоят, изпълнени с доста любов, поддръжка, завършения и провокации. Пожелавам си даже в сложните дни да не забравяме по какъв начин се чувствахме на този ден преди година, по какъв начин вятърът караше сърцата ни да летят от обич и цялост, и какъв брой крепко стискахме ръцете си... вечно! ", написа под фотография от сватбата им Дария Симеонова.

Тя завършо с думите: " И както доста другари ни пожелаха: " Таз година младоженка, следващата година.... ", отбелязвайки, че следва продължение.

Часове по-късно, в нов пост, стартира с думата " люлка " и учотни, че като е дала обещание, че следва продължение, си държи на думата. " Най-естественото продължение... Аз, Тони и Макси с неспокойствие чакаме четвъртия член на нашето семейство ", написа тогава актрисата.

И съдейки по последната ѝ обява в Instagram, това време към този момент е пристигнало и Дария Сименонова отното е станала майка, само че този път на момиченце.
 Голямата вест на Дария Симеонова
Голямата вест на Дария Симеонова

С какво се похвали актрисата

" Най-великото благополучие. Преди няколко дни на този свят се появи нашето второ детенце - щерка ни Ема. Добре пристигнала, миличка, бъди благословена ", написа Дария, като не пропусна да изкаже благодарности на лекарите, акушерите и неонатолозите за всичко, което са създали за нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР