През 2022 г. малко след новината, че филма Майка, в

...
През 2022 г. малко след новината, че филма Майка, в
Коментари Харесай

Голямата новина на Дария Симеонова

През 2022 година малко след новината, че кино лентата " Майка ", в който извършва основната роля е българското предложение за Оскар, Дария Симеонова стана и младоженка. Тя публично се свърза с обичания си мъж Антон, с който са родители на петгодишния им наследник Макс. Актрисата не пропусна да означи първата си годишнина с обява в Instagram.

" Пропътувахме една обиколка към слънцето като публично семейство. Вярвам, че още доста ни предстоят, изпълнени с доста любов, поддръжка, завършения и провокации, неизменно  Пожелавам си даже в сложните дни да не забравяме по какъв начин се чувствахме на този ден преди година, по какъв начин вятърът караше сърцата ни да летят от обич и цялост, и какъв брой крепко стискахме ръцете си... вечно! ", написа под фотография от сватбата им Дария Симеонова. 

Тя приключва с думите: " И както доста другари ни пожелаха: " Таз година младоженка, следващата година.... ", отбелязвайки, че следва продължение.

Часове по-късно в нов пост Дария Симеонова стартира с думата " люлка " и прецизира, че както е дала обещание, че следва продължение, си държи на думата " Най-естественото продължение... Аз, Тони и Макси с неспокойствие чакаме четвъртия член на нашето семейство ", написа още актрисата.

Публикацията ѝ събра хиляди лайкове и стотици мнения, доста от които на нейни колежки, като Ралица Паскалева, Радина Кърджилова и Силвия Петкова, които ѝ пожелаха доста благополучие и лека бременност. От фотосите се вижда, че Дария евентуално е при започване на бременността, може би малко след първото тримесечие, тъй като коремчето ѝ съвсем не си проличава да е пораснало.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР