През 2022 г. интересът към войната в Украйна побеждава ваксините

...
През 2022 г. интересът към войната в Украйна побеждава ваксините
Коментари Харесай

Путин и Лена Бориславова търсим в Гугъл

През 2022 година ползата към войната в Украйна побеждава имунизациите за Коронавирус
Много постоянно ревизираме и какъв брой коства турската лира

Вълнуваме се за омикрон

„ Путин “, „ Лена Бориславова “ и „ омикрон признаци “ са в класацията на най-търсените думи на годината в България, която Google разгласява за следващ път. Те изместват най-популярните година по-рано „ зелени документи “, „ евро 2020 “ и „ Кирил Петков ”.

Според търсачката тематика номер едно за 2022-а е войната в Украйна. Термини като „ Украйна “, „ Русия “, и „ Путин “ са в листата с търсения от България, а самият Владимир Путин е и най-търсената персона за последните 12 месеца. 

Веднага след него обаче се подрежда Лена Бориславова, която беше шеф на политическия кабинет в предходното държавно управление и двамата с Кирил Петков бяха съвсем неразделни. Тя се появява в най-търсените термини, както в категория „ Личности “, по този начин и в „ Общи търсения “, сочи класацията на международната търсачка. 

От родните имена бъглгарите са се интересували още от Симона Радева, Кирил Петков, Вежди Рашидов, Слави Панайотов, а огромният тенисист Джокович е едвам на девето място.

Сред най-честите търсения попадат и значително термини, свързани с ковид. „ Колко коства антигенен тест “, „ по какъв начин да ревизира дали съм под карантина “ и „ омикрон признаци “, са измежду най-често задаваните въпроси в търсачката.

Голяма част от българите все по-често търсят цените на разнообразни артикули онлайн. Излиза, че се интересуваме най-вече от общоприети въпроси като „ какъв брой коства грам злато “ или „ какъв брой коства антигенен тест “. На осмо място се появява и „ какъв брой коства турската лира “, откакто стана извънредно съвременно да се пазари при съседите, където е много по-евтино.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР