През 2022 г. една справедливост възтържествува - влогърите Стела и

...
През 2022 г. една справедливост възтържествува - влогърите Стела и
Коментари Харесай

Да, истина е! Стела и Сандев се събраха, обичат се, но чакат ли бебе?!

През 2022 година една правдивост спечелва - влогърите Стела и Сандев още веднъж са дружно. И този път освен като влогъри и аниматори, само че и в живота.

Двамата признаха за връзката си във видео в канала на Стела, в което описаха какво се е случило, с цел да се разделят, а след това и да се съберат. 

Виж още: Джаферович си призна: Манипулатор е, само че единствено по този начин имала късмет в " Игри на волята "!

Влогърите споделиха, че са дружно към този момент от много време и приканиха гледащите да дадат своето съмнение " в кой месец се е случило ". Тук се получи готин гаф, в който Сандев попита " в кой месец е Стела ". Е, дали с изключение на събирането има и друга вест, към този момент не е ясно, само че двамата признаха, че връзката им е почнала още преди фотосите на " Къщата на инфлуенсърите ", а те били през май.

Като цяло нито Стела, нито Сандев държали да оповестят събирането си по този начин обществено, само че си дали сметка, че двамата са известни и не им се желае да " внимават " на обществени места. 

Двамата споделиха, че не съжаляват за онази разлъка, през която минаха, тъй като била част от живота, а той давал скъпи уроци. Всъщност до самата разлъка се стигнало не поради " истинали усеща ", а просто двамата били " прегряли " от работа.

Виж още: Фифо след Игрите: Една от грешките ми е, че мълчах повече, дамите се справяха доста добре! 

В последна сметка и Стела, и Сандев, се обърнаха към своите почитатели и ги приканиха да ценят обичаните хора, фамилията и приятелите си и да ги слагат на напред във времето пред работата, парите и всички професионални задължения. " Защото в действителност това е най-важното ", обявиха те. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР