През 2021 година се проведоха четири конкурса за рисунка на

...
През 2021 година се проведоха четири конкурса за рисунка на
Коментари Харесай

Благотворителен календар в подкрепа на децата в риск, за които SOS детски селища се грижи

През 2021 година се организираха четири състезанието за рисунка на " Неща с душа " - Пролет, Лято, Есен и Зима, в които се включиха над 450 деца на възраст от 3 до 14 години. Жури имаше тежката задача да селектира общо 12 произведения , които да красят всеки месец на календара. Сред участниците имаше деца от разнообразни фамилии, школи, детски градини, учебни заведения, българчета, живеещи в чужбина, деца със специфични потребности. Всички те с готовност да изразят гения си и с ясната концепция и блян рисунките им да застанат на страниците на благотворителния календар на “Неща с душа ”. Затова и на корицата на календара има поместен колаж от всички взели участие рисунки.

Освен топлото чувство за направено положително, календарът ще донесе и голям брой усмивки и положително въодушевление през цялата 2022 година.
 календар Неща с душа
Можете да подкрепите идеята и SOS Детски селища като поръчате календар от:
 календар Неща с душа
Сдружение „ SOS Детски селища България “ обезпечава семейство и здравословна среда за развиване и израстване на деца, лишени от родителска грижа или в риск да изгубят закрилата на своите родители.

Сдружението предлага фамилен вид грижа и поддръжка на фамилията и интензивно се застъпва за правата на децата и младежите.

Социално дружество " Неща с душа "   са победител в състезанието за обществени бизнесмени ПРОМЯНАТА 2019/2020 и обезпечават претовареност на лица със специфични потребности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР