През 2020, въведе специалната програма за организиране на срещи и

...
През 2020, въведе специалната програма за организиране на срещи и
Коментари Харесай

Програмата Meet with Confidence на IHG Hotels & Resorts поставя нов стандарт в провеждането на хибридни събития


През 2020, вкара специфичната стратегия за образуване на срещи и мероприятия Meet with Confidence в отговор на новите характерни потребности на конферентния бранш. С възобновяването на интереса към пътуванията, IHG обогати програмата с нови технологии и принадлежности за осъществяване на хибридни събития, които откриват благоприятни условия за по едно и също време включване на участници от разнообразни местоположения посредством live streaming, създавайки споделено преживяване за всички посетители.

Обновената, която се предлага във всички IHG® хотели, в това число, се основава на пет съществени правилото, които подсигуряват по едно и също време сполучливо обмисляне на събитието и оптималната сигурност за гостите: Чистота и сигурност, Съкратена процедура по договаряне, Бонус стратегия, Съвременни технологии, Кулинарно преживяване и обслужване от най-голям клас.

Организаторите могат да изберат сред две посоки - Smart и Expert, според дали е належащо включване на една или повече местоположения и съгласно опциите и присъединяване на другите хотели. Опцията Smart предлага гъвкава анулационна политика, до 5% отстъпка от общата сума на резервацията и/или събитието, IHG Business Rewards точки и съкратена процедура по договаряне. Програмата се ползва за резервации, направени до 30 юни 2021 и осъществени до 31 декември 2021, които включват сред 10 и 50 стаи. Опцията Expert включва всички изброени преимущества, както и закрепени 5% заем след протичане на събитието и опция за реализиране на online streaming от няколко разнообразни местоположения.

Всичко това е допустимо с помощта на водещата в промишлеността интернет мрежа IHG Connect, която разрешава свързването на огромен брой устройства на оптималната скорост, даже и при целодневна дълготрайност на мероприятието. Довереният сътрудник на InterContinental Sofia,, ще спомага със модерни решения за провеждането на хибридни събития и до момента в който онлайн участниците се възползват от интерактивните платформи, гостите в залата ще могат да се насладят на безупречно обслужване и изкушаващи кетъринг оферти. Опитните консултанти на InterContinental Sofia освен ще намерят най-подходящия метод към характерните потребности на всяко едно мероприятие, само че и ще проявят оптималната еластичност в правенето на офертата.

За да се възползвате от програмата Meet with Confidence, посетете или изпратете Вашето питане на:. 

Научете повече за залите и изискванията за осъществяване на хибридни събития в InterContinental Sofia.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР