През 2020 година за четвърти път Дряново ще бъде домакин

...
През 2020 година за четвърти път Дряново ще бъде домакин
Коментари Харесай

Дряново събира елита на автомобилния спорт в България на 30 август

През 2020 година за четвърти път Дряново ще бъде хазаин на кръг от националния шампионат по автомобилизъм. На 29 и 30 август в града на занаятчия Колю Фичето ще се организира атрактивната дисциплинираност рали-спринт. Очаква се към 30 екипажа да преминат трите спортни стадия.

Състезанието беше планувано за месец май, само че заради епидемиологична конюнктура бе отсрочено. Благодарение на положителната организация от страна на Община Дряново, Автомобилна федерация на България и Автомобилен състезателен клуб „ NT Racing “ – Дряново, конкуренцията въпреки всичко ще се организира.

Официалното разкриване на Рали-спринт „ Дряново “ 2020 ще бъде на 29 август от 18:30 часа. Всички участници и формалните лица ще бъдат приветствани от домакините на паркинга пред Спортен комплекс „ Локомотив “. След това състезателите ще се насочат към сервизния парк пред Спортната зала.

Първият автомобил ще тръгне по трасето в 9:49 часа на 30 август. Стартът на първия стадий ще бъде на изхода на град Дряново в посока село Царева морава.

Награждаването за призьорите ще бъде в 14:30 часа в деня на надпреварата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР