През 2020 година отбелязваме 100 години от членството на България

...
През 2020 година отбелязваме 100 години от членството на България
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ще продължим да развиваме и надграждаме трудовите права

През 2020 година означаваме 100 години от участието на България в Международната организация на труда. Това са 100 години старания и доста работа в поддръжка правата на трудещите се. Това съобщи във видеобръщение министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

"Ще продължим да ги развиваме и надграждаме, тъй като достойният труд не е даденост, а изисква старания на всички нас - държавни управления, обществени сътрудници и цялото общество. Днес, на напред във времето излиза значимата роля на тристранния разговор и съдействие в търсенето на ефикасен отговор на рецесията, подбудена от COVID-19 ", заяви министър-председателят.

"Заедно сме изправени пред комплицираната задача да запазим работните места и приходите, като в същото време подсигуряваме сигурността и здравето на популацията.

България направи доста в тази тенденция от началото на пандемията. Това заявих по време на присъединяване ми посредством видеообръщение в Глобална среща на високо ниво отдадена на COVID-19 и света на труда, проведена от International Labour Organization.

В събитието участваха доста международни водачи и имахме опцията за разискване на провокациите, подбудени от рецесията с ковид, и отговорите на страните и интернационалните организации ", съобщи още Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

През 2020 година означаваме 100 години от участието на България в Международната организация на труда. Това са 100...
Публикувахте от Бойко Борисов в Сряда, 8 юли 2020 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР