През 2020 г. Нетера и нейните служители подпомагат различни каузи,

...
През 2020 г. Нетера и нейните служители подпомагат различни каузи,
Коментари Харесай

Нетера получи сребърен знак за дарителство през 2020 г.

През 2020 година Нетера и нейните чиновници подкрепят разнообразни дела, провеждат благотворителни акции и подаряват по ведомост

Нетера получи сребърен Годишен знак за дарителство от работното място „ Отговорна компания - виновни чиновници " за своите начинания в поддръжка на общественозначими дела през 2020 година

Компанията и нейните чиновници вършат целогодишни дарения, включително по ведомост, провеждат благотворителни акции и оказват помощ за разнообразни дела посредством персонално присъединяване.

Сред образците е спонтанна великденска дарителска акция, осъществена по концепция на софтуерния експерт от Нетера Мартин Хайлезов. С къс имейл той въодушевява още 83 сътрудници да дарят ваучерите си за храна, подарени им от Нетера за празника, на хора, изгубили работата си и изпаднали в потребност към обстановката с COVID-19.

Събраната от чиновниците сума е на стойност 4,710 лева, а Нетера взема решение да удвои дарението с още 4,710 лева Така близо 10,000 лева са разпределени в Дома за сираци „ Св. Николай " при Манастир „ Св. Троица " в Нови хан, Фондация „ Ела и ти ", „ Гамбринус ", „ Българска хранителна банка ", „ Невидима вечеря ", Фондация „ Оле Мале ", „ На първа линия в битката с COVID-19 ".

Нетера продължава да оказва ежемесечна финансова поддръжка за учебното заведение в с. Русаля, където се образоват обществено слаби деца, взе участие в акцията „ Капачки за бъдеще ", заплаща абонамента за издания, нужни на читалище в с. Тодорово, подкрепя построяването на Паметник за героите от борбата при Дойран.

Покрай изключителната обстановка с COVID-19 българският телеком подарява техника - компютри и монитори, нужни за отдалеченото образование на деца от Община Елин Пелин. Компанията спомага за закупуването на уред за кръвна плазма в кръвна банка - Плевен, и поддържа финансово самодейността „ Хапка вяра " - топла храна за лекарите на първа линия.

За поредна година Нетера подарява за щедрост сумата от 5,000 лв., планувана за коледна акция на компанията. Средствата са разпределени на Фондация „ Артон " и съдружие „ Образование и здраве ".

Отличието се връчва за седма поредна година от Фондация BCause, Българската асоциация за ръководство на хора (БАУХ), Българското сдружение за връзки с обществеността (БДВО) и Българската асоциация на КСО експертите (БАКСОС).

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР