През 2020 г. много служители, свикнали да работят в офис,

...
През 2020 г. много служители, свикнали да работят в офис,
Коментари Харесай

Работа от вкъщи: 5 грешки, които пречат на кариерата ви

През 2020 година доста чиновници, привикнали да работят в офис, бяха принудени да преминат към. Ето за какво през днешния ден въпросът е извънредно настоящ: действително ли е да, до момента в който работите от у дома? Експерти споделят в изследване на „ “ какви неточности не би трябвало да се позволяват в връзката с управлението и по какъв начин да изградим вярната работна тактика, която ще ви помогне да получите покачване с отдалечена работа.
Проучване, извършено през април 2020 година, сподели, че 42% от чиновниците в Русия не са срещу да прибягват до отдалечена работа най-малко понякога, а някои от тях биха желали да работят по този начин непрестанно. Според ръководителите на екипи домашната атмосфера отпуска и отвлича вниманието на служителя от работата - това в последна сметка води до по-нискокачествено свършени задания спрямо времето, когато служителят е безусловно в полезрението на управлението. Следователно, преди всичко, вие сте изправени пред задачата да развенчаете този мит и по-късно да деянията самодейност за осъществяване на нови задания и предпочитание да поемете спомагателна отговорност.
 Заради работата от у дома: Масово бавят изплащането на болнични Заради работата от у дома: Масово бавят изплащането на болнични
Заради работата от вкъщи и затворените офиси доста счетоводители в частни и държавни компании нямат достъп до работните си места, а това ба...
Людмила Кислова, началник отдел „ Човешки запаси “ в KFC Русия и Оперативно-наблюдателно дело, приказва за неточности, които могат да се трансфорат в спънка за постигането на мечтаното покачване в отдалечена работна среда.
Грешка 1. „ Решавам всички въпроси по имейл, не обичам да се обаждам, само че ми е неловко да включа видеокамерата “
Когато, разискването на главните проблеми и задания се реализира посредством имейл и работни чатове в онлайн мрежи и платформи. Цифровите канали оказват помощ бързо да отговорите на всевъзможни въпроси, само че вършат връзката ви с сътрудници безлична. Ето за какво е значимо да приложите в връзката тези принадлежности, които ще припомнят на управлението и сътрудниците ви като жив човек посредством външния ви тип, речта, страстите и реакциите ви. Използвайте видео и телефонни позвънявания, когато е допустимо. За да поддържате себе си и сътрудниците си в добра форма, предлагайте видео диалози заран. Изящният ви външен тип ще даде на мениджъра да разбере, че сте подготвени да работите и благодарение на мимики и ударения ще демонстрирате военен дух. Ако сходно „ коренно “ предложение не откри отговор, тогава обсъждайте опцията за позвънявания ежеседмично. С тяхна помощ ще визиите своите достижения и нови хрумвания, както и ще установите персонална връзка с мениджъра.
Грешка 2. „ Ако забавя задачата, всичко е наред. Ще го изпратя, когато мога "
В отдалечен режим става по-лесно да се разбере кой от чиновниците е в действителност ангажиран и кой единствено имитира забързана активност. Следователно навременното и тъкмо осъществяване на отговорностите постоянно би трябвало да остане ваш приоритет. Първото нещо, което ще би трябвало да извършите, е да се докажете като порядъчен, който не се нуждае от външен надзор. Това може да звучи незаслужено, само че мнозина считат, че телекомуникациите са по-малко ефикасни по дифолт. Проучване на Gartner от март 2020 година откри, че 76% от чиновниците, работещи отдалечено не са сигурни в своята продуктивност, макар сполучливите минали задания и резултати. Когато работите от у дома, би трябвало да бъдете два пъти по-внимателни при ръководството на времето си, тъй като изкушението да бъдете разсеяни от домашните си отговорности или обичаното си телевизионно предаване или сериал е в действителност ужасно.
 Как да се върнем на работа без стрес? Как да се върнем на работа без стрес?
Може да бъде доста мъчно да се настроите за работа след дълго чаканата лятна почивка - множеството хора са осведомени с вълнението и без...
Грешка 3. " Ако шефът счита, че се оправям добре и мога да реализира повече, той самичък ще предложи нова позиция. "
Не забравяйте, че дейните чиновници постоянно реализират повече от по-опитните си, само че безмълвни сътрудници, тъй че растежът в кариерата зависи доста от вашата лична самодейност. Ако смятате, че сте подготвени за покачване, не чакайте да ви бъде препоръчано - уведомете мениджъра си за вашите планове. Дори да получите отвод, най-малко ще декларирате своите стремежи и упоритости. Също по този начин в редица огромни компании, да вземем за пример в KFC, има процедура за създаване на самостоятелни проекти за кариера или кариерни атласи, показващи възможните благоприятни условия за кариера на чиновник. Консултирайте се с сътрудниците от отдела за човешки запаси какво би трябвало да се направи, с цел да се премине към идващото равнище - какви пълномощия би трябвало да се развият и какви образования или стратегии за развиване да се овладеят. Обърнете внимание на още една също толкоз значима точка - подобаващият миг, с цел да обсъдите промоцията си. Ако компанията се оправя добре и позицията й на пазара е постоянна, тогава не се колебайте да поискате време, с цел да разговаряте с вас. Ако компанията претърпява рецесия или понижаване на разноските, тогава може би си коства да отложите полемиката до по-добри времена.
Грешка 4. „ Моят управител към този момент е наясно какво мога и какво върша добре “
Ако скромността ви пречи да говорите за вашия прогрес и достижения, тогава има огромен късмет да бъдете нараснал едвам след няколко години, даже в случай че в този момент си вършите добре работата. Доста постоянно резултатите от вашата работа би трябвало да бъдат показани в вярната светлина на вашето управление, тъй че вземете за предписание да споделяте достиженията си с шефа си един път седмично по време на диалога или в писмена форма. Опишете в резюме дилемите, изпълнени през седмицата, отбележете напредъка по основни планове или обърнете внимание на области, които изискват неговото / нейното внимание. Наблегнете на въздействието на препоръчаните от вас промени в плана върху бизнеса - това ще помогне на шефа да осъзнае вашите заслуги в цялата компания.
Грешка 5. „ Нямам време да изучавам и за какво - и по този начин има задоволително задания “
 Повечето чиновници на Twitter ще могат да работят от у дома вечно Повечето чиновници на Twitter ще могат да работят от у дома вечно
Ако сте чиновник на Twitter (Туитър), може в никакъв случай да не се наложи да се върнете на работа в офиса - поради ковид. Причината - оф...
Във връзка с всеобщия превод на офис чиновници към отдалечена работа в подтекста на пандемията, доста компании трансферираха своите начинания в онлайн формат. Стана допустимо да участвате в уебинари, образования и просветителни стратегии, без да посещавате офиса. Помислете какви умения и пълномощия би трябвало да „ изпомпвате “ за мечтаната позиция - и планирайте съответните класове във вашия календар. 
*Превод: БГНЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР