През 2020 г. краят на света никога не е бил

...
През 2020 г. краят на света никога не е бил
Коментари Харесай

Това е вече е краят: 5 версии за гибелта на света през 2020 г. Коронавирусът не попада и в топ 10!

През 2020 година краят на света в никакъв случай не е бил обвързван със загадъчната планета Нибиру: имаше доста други аргументи за най-страшните пророчества. Въпросът по кое време краят на света постоянно е вълнувал човечеството. Въпреки това през 2020 година, заради пандемията на ковид, мрачните пророчества на уфолози и вести за астероиди, ползата към тази тематика внезапно се усилва. Опитваме се да разберем дали светът ще завърши през 2020 година и какво заплашва човечеството. Краят на света - 2020 година поради парада на планетите Чуждестранните уфолози предвиждат края на света през септември 2020 година поради церемониал на планетите, написа TerrNews. Съобщава се, че това събитие е било планувано в древността и е доста рядко: най-малко четири планети се редят един път на всеки милион години. Уфолозите обаче " се разстройват ": те споделят, че гравитационното въздействие на други планети на Земята е минимално и не е в положение да аргументи световни произшествия на нашата планета. Краят на света през 2020 година е библейският Армагедон През 1973 година американският астролог Джийн Диксън предсказа мистичния завършек на света през 2020 година, оповестява английският портал Unilad, представен от Блиц.

" Армагедон ще пристигна през 2020 година, когато подправеният оракул, Сатана и Антихристът ще се повдигнат и ще се бият с индивида ", написа астрологът. Джин Диксън е известен за предсказването на убийството на Джон Ф. Кенеди и неуспеха на задачата Аполо 1. Но в това време тя сякаш даде обещание, че до 1967 година човечеството ще победи рака и през 1958 година ще стартира Третата международна война. Според Евангелието на Матей даже Божият Син не знае датата на второто си идване и края на света: „ Никой не знае деня или часа, нито небесните ангели, а единствено моят Отец “ (Матей 24:36). Следователно да се доверите на пророците на библейския Апокалипсис сигурно не си заслужава. Краят на света през 2020 година поради вирус През 2020 година се появиха по този начин наречените „ пандемични пророци “. Поради пандемията на ковид, ползата към прогнозите и пророчествата внезапно скочи. Например психологичната книга на Силвия Браун, озаглавена „ Краят на дните: Предсказания и пророчества за края на света “, се подреди на второ място в класацията на Amazon и се продава за стотици долари. " Около 2020 година ужасно, сходно на пневмония заболяване ще се популяризира по целия свят. Ще навреди на белите дробове и бронхите и никакво лекуване няма да работи ", споделя книгата. „ Най-удивителното е, че заболяването ще изчезне внезапно и бързо, както и се появило. Атаката ще се повтори след 10 години и тогава заболяването ще изчезне вечно. "

В допълнение, прогнозите на Нострадамус и Ванга за ковид се завъртяха още веднъж в Интернет и медиите. Много се писа за предсказанието, направено от сляпата българска ясновидка Ванга: „ Светлината ще се обърне в годината на огледалото, а на земята„ от жълтите " ще пристигна " остаряла болест и ще отнеме милиони животи “. В допълнение, предсказване, за което се твърди, че е написано от френския астролог Нострадамус, стартира интензивно да се популяризира в интернет:

" Голямата чума в крайбрежен град няма да спре, до момента в който гибелта и кръвта на праведните, взети и наказани без закононарушение и оскърбена знатна дама ", цитира пророчеството usolie.info. Предсказанието откри преводачи. Да приемем, че " благородната дама " е някогашният министър на опазването на здравето на Китай Ву И. През 2003 година тя провежда битката против SARS, заяви LIFE. Съществуват още версии с „ праведните “: допуска се, че става въпрос за убийството на саудитския публицист Джамал Хашоги или преследването на уйгурите, упрекнати в фракционизъм. Край на света на 29 април 2020 година поради астероид През април интернет медиите интензивно обсъждаха опасността от астероид. Медиите се възползваха от това, че НАСА назова астероида „ евентуално рисков “ и започнаха да преувеличават тази тематика. Всъщност галактическата организация по този начин посочва всички обекти, пресичащи орбитата на Земята. И на процедура нямаше късмет той да падне на Земята - 1 случай от 50 000. Краят на света през 2020 година съгласно Организация на обединените нации Генералният секретар на Организация на обединените нации съобщи, че хората сами доближават възможен завършек на света за нашата цивилизация. " Нашият свят се доближава до точка, в която няма връщане обратно ". Четиримата „ ездачи “ на този Апокалипсис са, съгласно него, геополитическо напрежение, екзистенциална климатична рецесия, световно съмнение и „ противоположната страна на цифровия свят “ (технологията се развива по-бързо, в сравнение с човечеството има време да проумее постигнатия напредък).
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР