През 2020 г. Kaufland България се присъединява за пореден път

...
През 2020 г. Kaufland България се присъединява за пореден път
Коментари Харесай

Всички 60 хипермаркета Kaufland в България се включват в инициативата „Топъл обяд“ на Български Червен кръст

През 2020 година Kaufland България се причислява за следващ път към самодейността „ Топъл обяд “ на Български Червен кръст (БЧК). Компанията ще нарежда дарителските кутии на БЧК във всеки от своите 60 хипермаркета в 34 града на страната, с цел да поддържа филантропичната организация в напъните й за набиране на средства по програмата. Вече 12-а поредна година клиентите на веригата подкрепят БЧК в обезпечаването на безвъзмездна храна в учебно заведение на нуждаещи се деца от уязвими фамилии.
До 14 декември клиентите на Kaufland ще имат опция още веднъж да създадат подаяние в особено поставените за задачата благотворителни кутии. В предходното издание на акцията те съумяха да съберат рекордните над 27 000 лв.. Средствата от самодейността се дават за безвъзмезден обяд на деца в неравностойно състояние – сираци, полусираци, от многодетни фамилии, с трайно безработни родители.
 Kaufland България получи първия по рода си интернационален документ TÜV AUSTRIA Коронавирус Shield Kaufland България получи първия по рода си интернационален документ TÜV AUSTRIA Коронавирус Shield
Kaufland България получи първия по рода си интернационален документ TÜV AUSTRIA Коронавирус Shield. Сертификацията подсигурява най-високо,...
По информация на БЧК топлият обяд постоянно се оказва единственият мотив част от децата да посещават образователни занятия. Програмата съумява да върне в класните стаи повече от 19 000 деца от цялата страна.
До момента в границите на дългогодишното партньорство сред Kaufland и БЧК комерсиалната верига е съдействала за набирането на общо 411 065 лв. по стратегия „ Топъл обяд “. Тази година компанията и филантропичната организация разшириха съдействието си и в други области, като една от тях беше слагането на контейнери за разделно събиране и преработване на облекла и текстил на територията на редица хипермаркети Kaufland в страната.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР