През 2020-а година животът ни буквално се събра в мобилните

...
През 2020-а година животът ни буквално се събра в мобилните
Коментари Харесай

Ето как: Samsung ти дава възможността да бъдеш режисьор на собствения си живот

През 2020-а година животът ни безусловно се събра в мобилните устройства, които използваме. От отдалечената работа, през виртуалните тържества, та чак до игрите онлайн - технологиите ни помогнаха да се пригодим към новата действителност и да останем свързани с най-близките си хора. Визионерите от Samsung постоянно са се вслушвали в потребностите на потребителите и по този метод им дават по-персонализирани и по-интуитивни преживявания. Истината е, че живеем във взаимосвързан свят, който изисква взаимосвързани устройства, а в тази нова действителност всеки от нас прави от ден на ден видеа - за околните си, за спомен или, с цел да показа страстите си в обичаната си обществена мрежа.

През новата година Samsung показа серията Galaxy S21. Тя включва трите модела Galaxy S21 Ultra, S21+ и S21. Безспорно и трите вършат мощно усещане, а изключително ни заинтригува най-големият представител -, на който ще се спрем в този момент. Телефонът ви дава опция да се превърнете в режисьор на личния си живот с усъвършенстваната си професионална система от камери. Всъщност Samsung Galaxy S21 Ultra разполага с четири камери: ултраширокоъгълна, широкоъгълна и двоен телеобектив. Това разрешава на всеки консуматор да основава фрагменти със студийно качество, освен това при разнообразни условия и друга степен на осветяване. Изкуствен разсъдък пък прави допустимо снимането и редактирането на съвършеното видео, като усъвършенства всеки кадър.



Ето и някои от най-важните характерности на системата от камери на S21 Ultra:

- Обновен 108MP датчик, с който можете да заснемате 12-битови HDR фотоси.

- За първи път смарт телефон Galaxy може да снима в 4K при скорост 60 фрагмента в секунда с всички обективи, в това число предния и задните четири обектива. Това дава опция да превключваш към друга вероятност, без да губиш от качеството на снимания материал.

- 100-кратен Space Zoom, който работи с първата по рода си система от двойни телекамери на Samsung - една оптична 3х леща и една оптична 10х леща, оборудвани с Dual Pixel (2PD) AF - тъй че може да заснемете кристално чисти фрагменти от разстояние, без терзание от треперещите ръце при подобен зуум.

- Подобреният датчик Bright Night на Galaxy S21 Ultra съставлява най-големия скок на Samsung до момента във фотографията в условия на слаба осветеност. Усъвършенстваният Night Mode води до намаляването на шума в картината, а 12-мегапикселовата технология Nona-binning дава опция за впечатляващи фрагменти - в едва осветени пространства или нощни пейзажи.

- С 8K Snap функционалност имате опцията да изберете кристално чисти фотоси - напряко от 8K видео фрагментите, които сте снимали.

- Новият режим Director’s View разрешава да се превключва сред другите камери и да се избере най-хубавия кадър, с цел да може потребителят да опише историята от най-хубавата позиция. Заснемането на видеата може да става по едно и също време с предната и задната камера, а в границите на Vlogger View потребителят може да реагира в действително време, да следи фрагментите в привю, да трансформира ъгъла, да доближава или уголемява полето на снимане.

- Благодарение на новите Galaxy Buds Pro на Samsung можеш да уловиш по едно и също време както близките звуци, по този начин и личния си глас, като използваш опцията за запис с няколко микрофона.

Най-интелигентният екран на Samsung до момента



разполага с 6,8-инчов динамичен AMOLED 2X екран, а честотата на освежаване на екрана се приспособява към наличието, надлежно от

10Hz до 120Hz - с цел да можете да се насладите на най-хубавото изображение, като в същото време телефонът реализира енергийна успеваемост, с цел да удължи живота на батерията още повече. С 50% усъвършенствано съответствие на контрастност, устройството обезпечава кристално чисти изображения, даже когато се употребява на открито. Освен това Galaxy S21 Ultra разполага с Eye Comfort Shield, с цел да помогне за понижаване на умората на очите.

Елегантен дизайн

Серията Galaxy S21 e с освежен и самоуверен жанр, а акцент в него е корпусът на системата от камери. Galaxy S21 Ultra се предлага в „ Загадъчно черно “ и „ Загадъчно сребърно “, а телефонът е затрупан с първокласно матово покритие, което му придава чувство за грациозност и е екипиран с Corning® Gorilla® Glass Victus ™, най-твърдото Gorilla стъкло, предлагано до момента.

Процесорът

Всички технологии, до които ви дава достъп Galaxy S21 Ultra, се зареждат от най-модерния процесор, предлаган в устройство Galaxy до момента. Смартфонът се оправя всички задания с необикновено висока скорост и с усъвършенствана енергийна успеваемост.

Не е нужно да се разделяте за дълго с Galaxy S21 Ultra 5G - щом батерията му се изтощи – а за 5000 mAh ще би трябвало да положите старания за това, тя може да доближи 50% от заряда си единствено за 30 минути.

Вашите мемоари са на несъмнено място в S21 Ultra



Потребителите употребяват телефоните си повече от всеки път. Те съдържат персонални данни, мемоари и сензитивна информация. Затова е значимо да поговорим и за сигурността на Galaxy S21 Ultra. Смартфонът е екипиран с Samsung Knox Vault - платформа, която пази данните на равнище процесор. Моделът разполага и с Private Share - нов инструмент, който оказва помощ на потребителя да дефинира самичък равнището на отбрана, което би желал да употребява. Чрез него да вземем за пример биха могли да бъдат отстранени метаданните за местонахождение от фотоси и видеоклипове, преди да ги споделите.

За още повече креативност



Galaxy S21 Ultra е първият от тази серия, който поддържа работа с емблематичния стилус S Pen, който ви дава опция да рисувате, скицирате и да си водите мемоари. Стилусът се предлага настрана от комплекта в кутията и ви дава свободата да изразите себе си и да употребявате функционалности като Samsung Notes или Live Message.

*Серията Samsung Galaxy S21e e налична в комерсиалната мрежа от 29 януари 2021 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР