През 2020-а едни от най-известните български актриси станаха майки. Преди

...
През 2020-а едни от най-известните български актриси станаха майки. Преди
Коментари Харесай

Ето ги ВИП-бебетата на гадната 2020г

През 2020-а едни от най-известните български актриси станаха майки. Преди броени дни, на 14 декември, звездата от сериала "Откраднат живот " Радина Думанян прегърна дребното си момиченце след дълги месеци на очакване. Радина от самото начало държеше почитателите си в течение за това какво се случва с нея. Актрисата от Драматичен спектакъл Пловдив се майтапеше, че може да употребява корема си за маса.

Сред майките актриси са и две приятелки - освен на сцената, само че и в живота. Луиза Григорова-Макариев и Весела Бабинова родиха в един и същи ден. Съдбата още един път им даде знак, че животите им са свързани. Весела, която е и кума на Луиза, стана майка на момиченце. Тя и мъжът до нея, артистът Владимир Зомбори, кръстиха дребната си дъщеричка Йоана. Луиза и Мартин Макариев пък избраха надалеч по-нестандартно име за своето момче. Те го кръстиха Бран. Макар в началото всички да мислеха, че бебето носи името на воин от "Игри на тронове ", Луиза показа, че е кръстен на Бог с това име, който е настойник на моретата.

Най-обсъжданото бебе стана това на звездата от "Съни Бийч " Евелин Костова. Актрисата шашна почитателите си още при започване на връзката си с Михаил Петров, който се оказа, че й е отдалечен братовчед. Това не попречи на артистичната двойка да заживеят дружно и да си създадат бебе. Възпитаничката на Стефан Данаилов стана майка на момиченце през октомври.

И Бориса Тютюнджиева, която също преди години се подвизаваше като актриса, стана майка. Но скрито! Моделката съумя да скрие от необятната аудитория освен избраника си, само че и обстоятелството, че е бременна от него. Изведнъж Бориса разгласи гръмко със фотография на наедрелия си стомах, че ще става майка. Само няколко дни по-късно стана ясно, че Тютюнджиева към този момент е родила.Бившата плеймейтка и сегашна милионерска брачна половинка Светлана Гущерова стана майка за повторно.

Новината заяви извънредно пред "България през днешния ден " самата тя едвам няколко дни след щастливото събитие. Светлана роди момче, което кръсти на свекър си Добромир. Дъщеря й също носи името на бащата на Християн. Анелия-Добромира е на година и два месеца, а към този момент е кака. Светлана съумя да сбъдне фантазията си и да роди на тъкмо избрана от астролог дата. Красавицата кри до последно бременността си поради проблематичното раждане на първото си дете. Анелия-Добромира се появи на този свят в осми месец.

Певицата Веси Бонева и половинката й Явор Велчев-Яви станаха родители на момченце в последния ден на септември. Звездите избраха да кръстят сина си с забавното име Дариел.През юни музикантът Дичо Христов и жена му Карина станаха родители за повторно още веднъж на момиченце. "Да кажем здравей на Тина, бебето, което може да напише книга за живота си, преди да се роди! ", написа Карина, с цел да оповести новината, че женското им царство се е нараснало с още една прелестна госпожица. Двамата към този момент имат една щерка - 5-годишната Ариел.

Безспорно майка героиня за миналата година е Мис България 2003 година Райна Налджиева. Тя подари живот на близнаци, откакто прекара коронавирус в деветия месец от бременността си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР