През 2019-та ще бъдем смели в избора на цветове както

...
През 2019-та ще бъдем смели в избора на цветове както
Коментари Харесай

Бъдете смели и заблестете: ето какво ни очаква в дрехите и грима през 2019

През 2019-та ще бъдем смели в избора на цветове както за дрешника, по този начин и по косите и устните. Блясъкът се резервира като наклонност, а модата на ултра късите бретони ще ни завладее.
 Никъде не потеглям без моите зехтинчета за коса и тяло Edna предлага Никъде не потеглям без моите зехтинчета за коса и тяло
Вижте какво споделя Наталия от Natali’s Beauty споделя за трендовете в облеклото, косите и грима през новата година.

В какво ще бъдем облечени

През 2019-та няма да липсват сантименталните плисета, експанзивните неонови цветове и закачливите ресни . Още от пролетта ще виждаме на всички места модели на поли и рокли със по-ситни плисета от нормалното, които придават приказност, въздушност и палавост на материята.

Още от края на 2018-та редица звезди нареждаха неоновото жълто, зелено, оранжево и розово като съвременни. Можете да решите облеклото си в един неонов цвят, а в случай че сте по-смели – на най-малко два в композиция

 мода 2019 Getty

Пайетите като че ли не са излизали от мода в последните години. е, 2019-а също ще бъде белязана от тях. Големите шапки пък ще бъдат главен аксесоар напролет и лятото, по тази причина в случай че нямате шапка с голяма външна страна, в този момент е моментът да се сдобиете с нея. За всекидневието шлагер ще бъдат дългите, комфортни и мекички жилетки . А в случай че желаете визията ви са бъде по-богата и луксозна, спрете се на сатенена или копринена риза.

Интересен факт е, че в последните месеци в Пинтерест търсенето на сатенени топове се е повишило с над 230% и анализаторите са безапелационни, че това ще в водеща фешън наклонност. И на последно място - късите карирани поли с висока талия .

 мода 2019 Thinkstock

Косата през 2019

Водеща наклонност ще бъдат лилавите и люляковите нюанси на косата , по тази причина в случай че сте от по-смелите, в този момент е моментът! Сребристите и сиви нюанси също се резервират като настоящи. Такива ще бъдат и възкъсите бретони , които назовават cropped bangs.

 мода 2019 Thinkstock

Тенденции в грима през 2019

Сред главните акценти ще бъдат устните в ярки и доста наситени цветове: от класическо алено през наситено розово до сантиментално лилаво . По кожата, устните и клепачите ще доминира също блясъкът. Тази година се чака и взрив на ламинирането на мигли – към този момент девойките няма да се снабдяват с 3D и 15D мигли, а просто ще ги извиват, с цел да наподобяват естествени и красиви.

 мода 2019 Thinkstock

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР