През 2019 много политици бяха обвинени в това, че са

...
През 2019 много политици бяха обвинени в това, че са
Коментари Харесай

Апартаментгейт с Мая Манолова! И тя се облажи с евтин апартамент

През 2019 доста политици бяха упрекнати в това, че са се сдобили с жилища при едни или други условия. Но някак се пропусна, че през 2017 Мая Манолова също придобива апартамент в София на извънредно ниска цена – такава, за каквато елементарният жител не може и да си мечтае - 560 евро на кв.м.

Според следствие на медии, апартаментът на Манолова е на стойност мощно занижена по отношение на пазарните цени. Оказва се, че по подобен метод госпожа Манолова влиза равностойно в конкуренцията кой политик ще си купи най-евтин апартамент.

В случая на Манолова цената, на която жилището е добит, съгласно формалните данни на нотариалният акт, е и под данъчната оценка на парцела, което е казус спрямо другите оповестени случаи. Така тя освен че икономисва от цената на парцела, само че и от налозите, които би трябвало да отидат в държавната хазна.

И това не е всичко. Оказва се, че Мая Манолова е уредила и щерка си с на ниска цена апартамент и бонус - на ниска цена офис в центъра на София, на ул. Алабин. Също на извънредно ниски специфични цени – надалеч под пазарните.

Ако и Мая Манолова се е облажила от политическите си позиции, то тогава тя е представителка на жителите единствено на сладки думи. Но в случай че съдим по делата - ясно се обрисува обликът на още един алчен и алчен политик, целящ персонално облагодетелстване на гърба на народа.

Защото на политици с власт, пост и въздействие не може да се опонира или да се откаже – отсрещната страна (продавачът) е длъжна да одобри изискванията на политиците, просто тъй като няма избор. Поне такава е обстановката в България през днешния ден.

Колко дълго ще се оставим да ни водят за носа такива лицемерни политици?










СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР