През 2019 година певицата Лизо, за чието съществуване не знаеше

...
През 2019 година певицата Лизо, за чието съществуване не знаеше
Коментари Харесай

40-килограмовата Лизо се разстресе плугола

През 2019 година певицата Лизо, за чието битие не знаеше съвсем никой, се трансформира в " откритието на годината " съгласно вестник " Таймс ". Сега тази радостна пълничка изпълнителка има почитатели по целия свят.

Вярно е, че доста хора имат вяра, че Лизо стана известна освен поради гения си, а поради обстоятелството, че от ден на ден се толерират по-пищните форми и се дава толеранс на такива хора. Лизо е ослепителен представител на секси плюс сайз кокона.

Певицата тежи над 140 кг и не се срами от това. Във всяко изявление тя приказва за любовта към тялото си. Понякога даже споделя повече за него, в сравнение с за творчеството си. 
Лизо не се тормози да поставя доста отворени дрехи и тоалети. Всяка фотография или нейно видео се радват на милиони гледания в обществените мрежи. Последното обаче е в действителност фрапантно. 

На него Лизо е съвсем гола и стартира да се тресе по всевъзможни способи. Идеята на видеото е да показа разнообразни типове бански костюми. Звездата не обръща внимание на отрицателните мнения, а за следващ път демонстрира какъв брой доста харесва себе си.

View this post on Instagram
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР