През 2019 г. ще започне военната операция на първите образци

...
През 2019 г. ще започне военната операция на първите образци
Коментари Харесай

Най-мощната на света: САУ “Коалиция-СВ” ще влезе във войската през 2019 година

През 2019 година ще стартира военната интервенция на първите мостри от новото потомство самоходни артилерийски установки „ Коалиция-СВ “. Това заяви главнокомандващият на Сухопътните войски военачалник на армията Олег Салюков.

CAO ще бъдат изпратени до едно от подразделенията на Западния боен окръг. В момента създаването на доста от характерностите на неповторимия комплекс е в финален етап, написа "Поглед инфо ".

В своите благоприятни условия 2C35 два пъти превъзхожда съществуващите съветски и задгранични модели. Според данни, оповестени на Международния военно-технически конгрес "Армия-2019 ", 152-мм оръдие може да изстреля до 15 снаряда в минута на разстояние до 70 километра.

Самоходното оръдие осъществя новаторски режим на пукотевица - „ стихия огън “ - когато няколко боеприпаса, изстреляни от една и съща гаубица под разнообразни ъгли, попадат в задачата по едно и също време.

Теглото на Коалиция-СВ” е 45 тона. Екипаж - 3 души. Войниците са ситуирани в предната част на корпуса, изолирани от боеприпасите. Те разполагат с най-новото съоръжение за наблюдаване, както и връзки и навигация.

Превод: В.Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР