През 2019 г. с решение на МС датата 29 юни

...
През 2019 г. с решение на МС датата 29 юни
Коментари Харесай

БЧК Враца и Военно формирование 54990 отбелязаха Деня на безопасността на движението по пътищата /снимки/

През 2019 година с решение на Министерски съвет датата 29 юни е избрана за Национален ден на сигурността на придвижването по пътищата. Целта е с началото на лятната почивка за децата и преди множеството пътувания през юли и август да се подчертава вниманието на обществото към сигурността на придвижването по пътищата.
На днешния ден БЧК Враца и Военно формирование 54990 – Сухопътни войски, означиха Националния ден на сигурността на придвижването по пътищата.
Д-р Беатрис Тодорова – доброволец на врачанската червенокръстка организация организира занимание със 70 индивида военнослужещи от формированието.
Тя акцентира на оказването на първа помощ на потърпевш в границите на първите 6-8 минути след пораждане на случая, както и техниките за оказване на първа долекарска помощ при пострадвания, които не са животозастрашаващи. 
В днешната лекция с кандидат-водачите на МПС доктор О. Василева насочи обръщение към участниците, които скоро ще придобият дееспособност за ръководство на МПС да не надценяват личните си благоприятни условия и умения, за по-безопасно и толерантно придвижване.  
БЧК Враца припомня, че  особено в интервала с нараснал брой пътувания, свързани с летните отпуски би трябвало да сме изключително деликатни на пътя.
 „ Животът е с преимущество! Шофирайте отговорно! “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР