През 2019 г. Жокера надмина абсолютно всички очаквания, защото се

...
През 2019 г. Жокера надмина абсолютно всички очаквания, защото се
Коментари Харесай

Трейлър на Жокера: Лудост за двама с Хоакин Финикс и Лейди Гага

През 2019 година " Жокера " надмина безусловно всички упования, тъй като се оказа доста първокласен филм, в сравнение с доста хора допускаха.

Освен това в бокс офиса мина границата от 1 милиард $, с което се трансформира в най-доходоносния филм, категоризиран като 18+ в историята. Да не приказваме, че донесе безусловно подобаващ Оскар на Хоакин Финикс за ролята му Артър Флек.

Измина известно време преди Warner Bros. и режисьорът Тод Филипс да разгласят, че се приготвя и втори филм, само че не щеш ли пет години по-късно сме единствено на няколко месеца от неговата премиера. Вече видяхме фотоси на Финикс и Лейди Гага от " Жокера: Лудост за двама " (Joker: Folie à Deux), а преди няколко часа бе пуснат и първи тийзър.

Това се случи по време на CinemaCon, където персонално Тод Филипс показа тийзъра. Въпреки че дължината му е малко над две минути, той не ни дава доста детайлности към сюжета, само че пък ни обрисува ясно картинката.

Виждаме, че след събитията в първия филм Артър е настанен в психиатрия, където обаче ориста го събира с героинята на Лейди Гага, която наподобява също има своите проблеми. Между двамата обаче пламва искра и се заражда концепцията да избягат от клиниката.

По всичко наподобява, че героинята на Гага е въодушевена от Харли Куин, която в комиксите на DC съставлява любовния интерес на Жокера, само че тяхната обич е повече от токсична. Колкото до изказванията, че " Жокера: Лудост за двама " ще бъде мюзикъл, Тод Филипс има какво да каже.

" Обичам да споделям, че това е филм, в който музиката е главен детайл. За мен това не се отклонява доста от първия филм. " В първия филм " Артър има музика в себе си ", споделя Филипс, представен от The Hollywood Reporter.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР