През 2019 г. Activision-Blizzard обяви дългоочакваната четвърта част на култовата

...
През 2019 г. Activision-Blizzard обяви дългоочакваната четвърта част на култовата
Коментари Харесай

Blizzard обяви кога ще излезе Diablo IV

През 2019 година Activision-Blizzard разгласи дълго чаканата четвърта част на паметната поредност Diablo, само че от този момент насам излизането на играта бе отлагано неколкократно и не се съобщаваше съответна дата.
 Angry Birds и завръщането на истинската игра в App Store и Гугъл Play
Оригиналът на Angry Birds се завръща

Класиката, която помним доста добре

Компанията обаче наподобява към този момент е съвсем подготвена да пусне Diablo IV, въпреки и малко по-късно, в сравнение с се предполагаше по-рано.

По време на конференцията The Game Awards 2022 Activision-Blizzard показа нов филмов откъс на играта и разгласи, че цялостната й версия ще е налична на шести юни 2023 г. 

Предварителните поръчки към този момент са отворени и общоприетият пакет може да бъде закупен за 69.99 $, до момента в който Delux и Ultimate Edition костват респективно 89.99 и 99.99 $. 
 Снимка 598793

По-важното е, че с ранната поръчка ще получим и достъп до бета версията на Diablo IV, тъй че тестваме играта преди излизането на цялостната й версия. 
 Grand Theft Auto VI и първото изтекло видео на идната игра
Първо изтекло видео на GTA VI раздруса мрежата

Един от най-големите гафове в историята

От Activision-Blizzard обаче споделят, че към този момент не е ясно тъкмо по кое време ще започва бетата, какъв брой ще продължи тя и през кои платформи ще е налична. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР