През 2018 се навършват 100 години от основаването на Кралските

...
През 2018 се навършват 100 години от основаването на Кралските
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън с нова неочаквана поява

През 2018 се навършват 100 години от основаването на Кралските военновъздушни сили , а тази заран, 100 дни след навършването на този един век, по този случай се състоя работа в Уестминстърското абатство.

Събитието беше мотив кралското семейство да се събере още веднъж дружно единствено ден след кръщенето на принц Луи. Най-изненадващо обаче бе наличието на Кейт Мидълтън, чиято поява не беше доказана авансово.

 кралско семейство годишнина Getty

Досега се смяташе, че тя ще се отдаде на по-дълга отмора, защото съгласно нея самата връщането към дилемите след предходните две раждания е било прекомерно бързо.

За херцогинята на Кеймбридж това е първо публично събитие 11 седмици откакто роди принц Луи. На годишнината на първата самостоятелна военновъздушна мощ в света Мидълтън беше облечена в рокля на Alexander McQueen в пастелно синьо, шапка Sean Barrett и брошка на Кралските военновъздушни сили .

 Кейт Мидълтън Getty

По-смела в избора си бе Меган Маркъл – тя направи завръщане към черното отпреди сватбата си с разкроена рокля Dior , чието деколте още веднъж подсещаше това на булчинската ѝ рокля на Клеър Уейт Келър за Givenchy. Дрехата беше комбинирана с още аксесоари от марката - чанта в същия цвят и бледи обувки.

 кралско семейство годишнина Getty

Кралица Елизабет II, която през вчерашния ден пропусна кръщенето на своя внук, през днешния ден беше още веднъж със фамилията си по време на службата . Очаква се до края на деня тя да участва и на останалите събития във връзка празника.

Освен работа в Уестминстърското абатство, празненствата в Лондон за юбилея на Кралските военновъздушни сили включват още церемониал на 1300 чиновници на Силите и церемониален полет над Бъкингамския замък .

 кралско семейство годишнина Getty

Вижте останалите фотоси от събитието в галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР