През 2018 година Rolls-Royce представи единствения към момента „джип“ в

...
През 2018 година Rolls-Royce представи единствения към момента „джип“ в
Коментари Харесай

Колко богат трябва да си, за да подготвиш Rolls-Royce за къмпинг в гората?

През 2018 година Rolls-Royce показа единствения все още „ джип “ в своята история – Cullinan. Моделът бе основан за почитателите на Phantom, които търсят по-висока позиция на седене и всички други преимущества на SUV моделите, само че в най-луксозната обвивка. Моделът бе признат бързо от почитателите и купувачите на марката и няколко тунинг студиа даже се похвалиха с модифицирани версии.
`Колко

Сега следващият сходен план бе показан в интернет пространството, само че за разлика от множеството преработки, този на Delta4X4 залага на офроуд прекарванията и трансформира Cullinan в същинска машина за къмпинг в гората.
`Колко

Това е реализирано с прибавянето на палатка на покрива, спомагателни туби за бензин, както и LED осветяване. В предната част е прибавен булбар, а на предния десен калник е подложен и шнорхел за нахлуване в дълбоки води. От компанията дават обещание, че могат да издигнат Clullinan с 80мм против скромната сума от 15 хиляди евро, а офроуд гумите с 20-цолови джанти ще ви костват още 15 хиляди евро. Добавяйките и раздувките на калниците, които костват още 14 хиляди евро и станалите елементи, то целият тунинг комплект излиза към 150 хиляди евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР