През 2018 г. в Обединеното кралство Ема Обан, която работи

...
През 2018 г. в Обединеното кралство Ема Обан, която работи
Коментари Харесай

Британка обърка статуя на гарата със замръзващ човек СНИМКИ

През 2018 година в Обединеното кралство Ема Обан, която работи в малкия екран, объркала скулптура на жп гара със замръзващ човек и помолила чиновниците да ревизират положението му. 

Британката се свързала с South Western Railway посредством Twitter и поискала да ревизират дали всичко е наред с индивида.

„ Здравейте, преди малко бях във трен, минаващ през Уокинг. Мисля, че на скамейка на перон 1 седи човек, който е доста болен. Може ли личният състав на гарата да ревизира дали е добре? “, написа Ема, съобщава Daily Mail.
 Twitter, обществени мрежи, обществени мрежи, интернет, Британката се свързала с South Western Railway посредством Twitter и поискала да ревизира положението на мъжа Снимка: Kennedy News & Media
Служители на железопътната компания реагираха, като попитаха къде навръх перона се намира, а дамата им съобщила, че мъжът седи тъкмо под тентата. Отговорът, който Ема получила обаче, не беше това, което очакваше.

" Всичко е наред, Ема. Той е непрекъснато на гарата - това е една от поредицата статуи в града ", пишат чиновници на South Western Railway.
 Скулптура, скулптура, гара, скамейка, карантина, маска, гара Скулптура на седнал мъж Снимка: Kennedy News & Media
Ема признала грешката си и се засмяла на себе си. Въпреки това потребителите на обществените медии показаха своята признателност
Всичко за Вашата сватба
към дамата за нейната сърдечност и признаха, че самите те също могат да се объркат, като сбъркат скулптурата с жив човек.

Инцидентът се случил през март 2018 година, само че туитът към момента получава позитивен отговор, откакто Ема го разгласява наново на годишнината от събитието.

„ 5 години от този вманиачен миг, той в никакъв случай няма да остарее “, туитна тя през седмицата.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg