През 2018 г. Григор Димитров има по-големи шансове да стане

...
През 2018 г. Григор Димитров има по-големи шансове да стане
Коментари Харесай

Матс Виландер: Григор е по-близо до №1 в света, отколкото до титла от Големия шлем

През 2018 година Григор Димитров има по-големи шансове да стане №1 в света, в сравнение с да завоюва купа от Големия шлем. Това съобщи специалистът на " Евроспорт " и притежател на седем трофея от Големия шлем Матс Виландер в изявление за " Дневник " и задгранични медии.

Според един от най-успешните тенисисти в историята Димитров към момента не е кадърен да победи водещите играчи в най-големите мачове. В същото време шведът предвижда, че българинът ще приключи в челната тройка и този сезон.

" Не съм сигурен дали Григор е подготвен да завоюва купа от Големия шлем. Причината е методът, по който играе. Той може да победи съвсем всички играчи, само че към момента е малко променлив във връзка с ударите ", разяснява Виландер на въпрос на " Дневник ".

 Матс Виландер: Григор е по-близо до №1 в света, в сравнение с до купа от Големия шлем
© LAP.bg

По думите му Димитров " има всички нужни умения, с цел да бъде №1 ". " Що се отнася до ранглистата, той има съвършената игра, тъй като е непрекъснат във връзка с физическото си положение, в придвижването по корта, в отношението към играта, в това да разбере кой е най-хубавият метод да играе против избран противник ", добави той.

Виландер съобщи, че сега Димитров е един от топ играчите, които другите би трябвало да се стремят да победят. " Григор има доста огромен късмет да бъде №1, №2 или №3 в края на сезона. Наистина го имам вяра. "

Очаквайте във вторник сутринта цялото изявление на " Дневник " с Матс Виландер

Всичко, което би трябвало да знаете за: Мачовете на Григор Димитров (782)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР