През 2018 г. блокчейн компанията LLC придоби над 67 000

...
През 2018 г. блокчейн компанията LLC придоби над 67 000
Коментари Харесай

Криптомилиардер прави блокчейн град в пустинята

През 2018 година блокчейн компанията LLC закупи над 67 000 акра земя в Северна Невада. Идеята на Джефри Бърнс, спечелил милиарди от крипто валути, е построяването на нов тип бизнес и жилищна общественост, оповестява Tomwiscombe. Пустинният терен, който се назовава Innovation Park, ще се трансформира в образован град с децентрализирана блокчейн технология, която е в основата на цялата инфраструктура.

Сред другите планове, които градът ще включва, са мощно обезопасен, високотехнологичен блокчейн кампус, дружно с блокова технология с изкуствен интелект (AI), 3D боядисване и нанотехнологии, жилищни здания, които ще стимулират и разнообразни финансови, бизнес и търговски действия и концепции.

Човекът зад огромния план Джефри Бърнс цели да сътвори общество отвън капиталистическия свят, в който живеем, написа New York Times. Блокчейн технологията не предстои на надзор от държавното управление и огромните корпорации, а дава властта в ръцете на елементарните хора.

 Снимка 388172
Източник:

Градът ще покаже по какъв начин развиването на бизнеса, ежедневния обичай и търговията могат да процъфтяват дружно с световно изменящите се технологии. Проектът дава обещание успеваемост, резистентност и бистрота. Множество новаторски технологии ще трансформират метода, по който хората съжителстват, а блокчейн технологията ще поддържа обективна демократична система.

До този миг компанията е заела услугите на " Ehrlich Yanai Rhee Chaney Architects " и " Tom Wiscombe Architecture ", с цел да спомагат за визията и архитектурата на тази среда. Ще се изградят огромни пространства и сенчести зелени дворове, които ще служат за разходки и събиране на хора. Предвиждат се и самостоятелни коли за по-бързо напредване сред огромните здания.

Градове, като този са не просто интелигентни, те ще подобрят живота на хората доста с електрически коли, пешеходни зони и повече свободни зелени площи. Новият вид населено място ще даде опция на жителите, които заживяват дружно или основават фамилии да имат по-големи домове и нужните условия за нормалено обществено другарство.

Следващите нововъведения, които Бърнс желае да осъщстви посредством блокчейн планове, са свързани с потреблението на слънчевата сила и вторичната приложимост на водата.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР