През 2018 г. Avon продължава своето партньорство с Фондация Една

...
През 2018 г. Avon продължава своето партньорство с Фондация Една
Коментари Харесай

Avon дари 120 000 лв. от кампанията От любов към живота

През 2018 година Avon продължава своето партньорство с Фондация " Една от 8 ", реализирайки ново подаяние, с което компанията цели да продължи поддръжката си за дамите, борещи се с рака на гърдата, както и интензивностите си в посока ранна диагностика и осведоменост на обществото. Дарението е на стойност 120 000 лева и ще бъде употребявано за продължение на програмата " Бъди до мен ", основана през 2015 година
Сумата, набрана в границите на акцията " От обич към живота " през миналата година, ще помогне на Фондация " Една от 8 " да продължи да обезпечава психическа, юридическа, осведомителна и прочувствена помощ на засегнатите дами и техните фамилии, както и безвъзмездни профилактични прегледи за рак на гърдата и профилирани сутиени за след мастектомия .
През тази година Avon ще вземе присъединяване и по време на пътуванията на Розовия кемпер на " Една от 8 " с част от предоставяната поддръжка по програмата " Бъди до мен ". По този метод взаимната помощ ще доближи до оптимално доста дами от цялата страна. Avon ще поддържа реализирането на безвъзмездни профилактични прегледи по време на пътуванията като обезпечава здравното обслужване на мобилния ехограф на Фондацията.
Чекът за дарението бе връчен от Даниел Шопов, търговски шеф на Avon за България, Македония и Албания, на Нана Гладуиш, ръководител на Фондация " Една от 8 ". " Гордея се, че Avon заема дейна позиция в борбата против рака на гърдата. Това е една от най-важните задачи за всички нас, които всеки ден живеем с идеята. Кампанията „ От обич към живота “ поддържа дамите в България към този момент 17 години, като през това време се е утвърдила като една от най-успешните, транспарантни и прочувствени обществени акции. Каузата се развива с помощта на безрезервната поддръжка, която получаваме от представителите и чиновниците на Avon. Именно по тази причина за поредна година точно те са най-големите й посланици. Варваме, че и с тазгодишното подаяние дамите, борещи се с подлото заболяване ще продължат да получават нужната им поддръжка. Ние непоколебимо заставаме зад тях! ", съобщи господин Шопов.

От 2015 година сътрудник на акцията " От обич към живота " е Фондация " Една от 8 ". Заедно с фондацията беше основана и програмата " Бъди до мен " в поддръжка на дамите с рак на гърдата и техните близки. " Благодарение на взаимната работа сред нас и Avon по плана " Бъди до мен ", продължаваме да поддържаме още повече дами с рак на гърдата и техните близки в цяла България. Успешното ни съдействие е резултат от общите старания, както на мениджмънта, по този начин и на всички чиновници и представители на компанията. Благодарим за тяхната отдаденост и неуморна работа. Дарените средства ще ни дадат опция да разтеглим активността си и да увеличим поддръжката си към дамите с рак на гърдата, които имат потребност от нас в най-трудните моменти по време на своето лекуване ", означи Нана Гладуиш, ръководител на Фондация " Нана Гладуиш - Една от 8 ".
До момента, с помощта на дарените средства на стойност 100 000 лева през 2016 година и 60 000 лева през 2017 година акцията обезпечи повече от 6450 безвъзмездни осведомителни съвещания, над 2660 самостоятелни психически съвещания, 10 групи за взаимопомощ, над 40 арттерапии, повече от 170 юридически съвещания, както и 2320 безвъзмездни профилактични прегледи. В рамките на акцията са раздадени над 890 профилирани сутиена и над 200 профилирани протези за дами, претърпели мастектомия, в цялата страна.
Вече 17 години средствата в акцията се набират целогодишно посредством благотворителни артикули от розовата серия, като 100% от облагата от всеки поръчан продукт се подарява. До момента „ От обич към живота “ е събрала и дарила повече от 1 800 000 лева През 2018 година акцията се организира под мотото " БЛАГОДАРЯ от обич към живота ". В рамките на самодейността предстоят доста интензивности, измежду които турне. То ще премине по Пътя на вярата през съществени градове в страната. В избрани дати там ще бъде ситуиран специфичен щанд, на който хората ще имат опция да научат повече за „ От обич към живота “, да поръчат своя розов артикул в поддръжка на акцията и да се забавляват с интерактивните игри и занимания. Кампанията ще бъде придружена и от местни начинания в цялата страна, които ще бъдат проведени от Посланиците на хуманността и също ще имат за цел да съберат средства за идеята.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР