През 2017 година видяхме толкова много от нюанса “millennial pink

...
През 2017 година видяхме толкова много от нюанса “millennial pink
Коментари Харесай

10 модни тенденции, с които си взимаме сбогом преди 2018

През 2017 година видяхме толкоз доста от нюанса “millennial pink ” в трендовете при облеклото, аксесоарите, хубостта и интериора, че към този момент нямаме самообладание да се разделим дефинитивно с него.

Не че не го харесваме, даже в противен случай. Но безспорно ще се съгласите, че от време на време стилната промишленост прекалява с дадени трендове. А през миналата година, този ни заливаше безусловно от всички страни.

На прага на 2018 година е време да свалим розовите очила! Но това не е единствената наклонност, с която си споделяме сбогом. В галерията по-долу ви чакат още девет, по които да се ръководите, до момента в който разчиствате дрешника си за новите неща, които напълно скоро ще се трансфорат в шлагер.

В допълнение към тях ви представяме и кои са настоящите трендове, които ще ги заменят. Вижте кое е “In ” и кое “Out ” от модата през идната година. 

За всичко най-интересно от света на модата, както и за шопинг хрумвания и практични препоръки, последвайте ни във Facebook и в Instagram!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР