През 2016 г. Джипси Роуз Бланшар беше осъдена на 10

...
През 2016 г. Джипси Роуз Бланшар беше осъдена на 10
Коментари Харесай

Джипси Роуз Бланшар излиза от затвора следващата седмица. Ето какво трябва да знаете

През 2016 година Джипси Роуз Бланшар беше наказана на 10 години за ролята си в ужасното ликвидиране на майка си. Случаят влезе в заглавията година по-рано, когато зашеметяваща обява във Фейсбук докара полицията до тялото й в дома им в Мисури.

Тогава 23-годишната беше открита на по-малко от 600 благи от мястото на престъплението с гаджето й Ник Годеджон. И двамата бяха задържани и упрекнати в ликвидиране. По-късно Бланчард се призна за отговорен в ликвидиране втора степен.

Това, което в началото изглеждаше като скица за машинация, която се обърка, се трансформира в история за корист. Историята по-късно въодушеви минисериала на Hulu от 2019 година „ The Act “, с присъединяване на Джоуи Кинг като Бланчард и Патриша Аркет като Дий Дий, който ще завоюва Еми и Златен глобус.

призна пред TMZ, че песента на певицата „ Отворени очи “ й оказа помощ да преодолее контузията от хипотетичното малтретиране на майка си. Съобщава се, че даже е закупила билети, с цел да посети мача на Канзас Сити Чийфс в навечерието на Нов...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР