През 2016 г. Джамал Хинтън получи съобщение от неизвестен номер:

...
През 2016 г. Джамал Хинтън получи съобщение от неизвестен номер:
Коментари Харесай

Преди 8 години една баба случайно изпрати съобщение на млад мъж, когото не познаваше, за Деня на благодарността. Те са се превърнали от непознати в семейство до бизнес партньори

През 2016 година Джамал Хинтън получи известие от незнаен номер: „ Вечерята за Деня на благодарността е в моята къща на 24 ноември в 3:00 часа. “ Объркан, той попита кой е изпращачът на известия.

„ Вашата баба “, отговори мистериозният делегат. Хинтън, тогава младеж, помолил за фотография и откакто видял бяла жена, която не била негова баба, изпратил известие със своя фотография. „ Ти не си моята баба “, написа Хинтън, който е черен. „ Все отново мога ли да получа паница? “

В това, което стана известно като един от най-полезните вирусни моменти в обществените медии, бабата отговори: „ Разбира се, че можете. Това вършат бабите...нахрани всички. "

необятно внимание онлайн. Той я одобри на нейното предложение и отпътува от Темпе, Аризона, до Меса, с цел да чества с нея и фамилията й – и от този момент чества с тях всяка година.

Нейното име е Уанда Денч и нейната инцидентна покана за вечеря за Деня на благодарността преди осем години докара до дългогодишна традиция сред нея и Хинтън – и към този момент класическа празнична история онлайн.

От вирусния текст Хинтън натрупа почитатели в обществените медии и показа актуализации за връзката си с Денч през годините.

Някои актуализации са удовлетворени. Хинтън стартира да се среща с жена на име Микаела, която Денч също посрещна на вечеря за Деня на благодарността. Някои са тъжни. Съпругът на Денч умря от COVID-19 през 2020 година Въпреки това през същата година те се събраха на по-малко събиране в чест на Лони.

През 2023 година Хинтън разгласи на Деня на благодарността, че той и Денч са се разделили със „ семейство “ на бизнес сътрудници, пускайки алкална черна вода, наречена BlackMP. И те не се мотаят единствено на Деня на благодарността. Той споделя техни фотоси на събития и вечери дружно когато и да е на годината.

Тази година, както и предходните седем, Хинтън се обърна към обществените медии, с цел да осведоми почитателите за проектите си за ваканцията и на Денч – които може да включват други хора. „ За да отпразнуваме нашия осми Ден на благодарността дружно (да, осем!), ние си партнираме с @airbnb тази година, с цел да осигурим няколко спомагателни места на нашата маса “, написа той в Instagram. „ Резервацията за нашата обичана празнична традиция стартира на 14 ноември в 11:00 ч. MST на връзката в нашите биографии. Присъединете се към нас! “

Само за $16 Хинтън и Денч оферират престой при тях в дом в Prescott Valley на Денят на благодарността.

„ Някои може да ни разпознаят по злополуката с вирусни текстови известия, която докара до първия ни Ден на благодарността дружно през 2016 година “, гласи описанието в листата на Airbnb. „ И осем години по-късно ние сме на практика семейство. За да отбележим дълготрайното си другарство, ние сме разчувствани да станем домакини на Airbnb и да приветстваме нови посетители в нашата празнична традиция, създавайки значими връзки в процеса. “ Някой към този момент е отбелязал престоя при двойката.

Хинтън и Денч станаха семейство поради неточност – и наподобява той е магнит за инцидентни известия. Тази година той показа екранна фотография на някой, който по простъпка му изпраща известие, мислейки, че е татко им. „ Денят на благодарността е зад ъгъла и към момента получавам известие от случаен номер “, показа той на X.

CBS News се свърза с Hinton, Airbnb и BlackMP за повече информация и чака отговор.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР