През 2016 г. Amazon съобщи, че работи по създаването на

...
През 2016 г. Amazon съобщи, че работи по създаването на
Коментари Харесай

New World - първата голяма видео игра на Amazon и какво знаем за нея

През 2016 година Amazon заяви, че работи по основаването на три огромни видео игри. Работата по една от тях спря малко след оповестяването, за втората не сме чували съвсем нищо, само че неотдавна компанията на Джеф Безос разкри елементи към третата игра.

New World е MMORPG и се развива в сходен жанр като игри от рода на World of Warcraft.

Действието обгръща ерата на колонизация през XVII век и сплотява играчите в името на завладяването на нови, непознати територии.

Потребителите могат да избират разнообразни фракции и да образуват групи с други играчи, с които дружно да основават градове и армии.

New World не се води по авансово действителен сюжет или история. Сюжетът се движи от самите играчи и организацията сред тях.

Както при множеството игри, и тази допуска градеж на разнообразни здания, преодоляване на запаси и борби с всевъзможни гадинки.

Играта планува специфични PvP правила, при които дадена секта би трябвало да даде 24-часово предупреждение за офанзивата си към друга група. Битките ще съставляват проведени мелета, които ще носят специфични награди за спечелилите и няма да костват тотална съсипия на изгубилата секта.

По данни на Business Insider, Amazon най-вероятно напълно скоро ще пусне публична бета версия за по-мащабно тестване. Не се знае обаче дали играта ще е платена, както и през какви платформи ще бъде налична. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР