През 2015 година Porsche пусна на пазара хиперкарът 918 Spyder,

...
През 2015 година Porsche пусна на пазара хиперкарът 918 Spyder,
Коментари Харесай

Може ли новото Porsche 911 да победи хиперавтомобила 918 Spyder?

През 2015 година Porsche пусна на пазара хиперкарът 918 Spyder, който по това време бе една от най-бързите серийни коли на планетата. Бърза отпратка и 7 години в бъдещето, хиперкарът към момента извънредно бърз автомобил, само че какъв брой тъкмо? За да ревизират това, сътрудниците ни от CarWow изправят кабриото против последно потомство Porsche 911 Turbo S.
`Може

Суперколата в лицето на двувратото купе е известна със своето показване и бързо ускоряване, което се дължи на 3.8-литров бензинов боксер с мощ от 650 конски сили. Максималният въртящ миг от 800 нютон метра се предава към четирите колела, а за бързата промяна на предавките е виновна PDK трансмисия. Предимството тук е и тежестта, което е с 35 кг по-малко от на 918-ката.
`Може

Задвижването при нея се обезпечава от хибридна настройка с два електромотора и 4.6-литров бензинов осмак. Системната мощ на целия тракт е 887 конски сили и 1280 нютон метра, които също се предават към четирите колела. Ако сте фенове на този вид съревнования, то сигурно ви предлагаме да изгледате видеото под този текст.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР