През 2015 г., когато на Горно Ябълково загина колега, предупредихме,

...
През 2015 г., когато на Горно Ябълково загина колега, предупредихме,
Коментари Харесай

Генади Тенев: Отдавна воюваме с мигрантите и даваме жертви

През 2015 година, когато на Горно Ябълково почина сътрудник, предупредихме, че ще се стигне до подобен случай, разяснява той

Отдавна водиме война с мигрантите и даваме жертви, това сподели пред бТВ заместник-председателят на Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи Генади Тенев.

„ Нищо не се е проверило. Както беше през 2014 година обстановката, по този начин е и сега. Същото е въоръжението и същите проблеми “, добави той.

„ Загиналият сътрудник и военослужещ ревизират за пробив в оградата. Това се случва след 20:40 часа. Възпроизведен е изстрел от турска територия, при който е прострелян служителят на „ Гранична полиция “. Военослужещият се е обадил на сътрудници е и след 3-4 минути е пристигнал втори патрул. Прегледали са регионът, само че не могат да влязат в непозната територия и по тази причина няма повече данни “, съобщи Тенев.

Много е внимателен въпросът по какъв начин се употребява на границата огнестрелно оръжие, разяснява той.

„ Вътрешният министърът разгласи война на мигрантите, само че още когато стана случаят с двамата служители на реда в Бургас, само че аз и тогава сподели, че сътрудниците от дълго време водят война и даваме жертви. Това е следващият погубен “, посочи заместник-председателят на СФСМВР.

„ През 2015 година, когато на Горно Ябълково сътрудник почина при превозване на чиновници, които охраняват турската граница. Тогава също предупредихме, че е вероятен подобен случай. Никой не взе ограничения и в този момент се случи “, сподели още той.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР