През 2014 малкото полско студио 11 bit публикува своята игра

...
През 2014 малкото полско студио 11 bit публикува своята игра
Коментари Харесай

Полското правителство насърчава изучаването на This War of Mine в училище

През 2014 дребното полско студио 11 bit разгласява своята игра This War of Mine. Заглавието се трансформира в един от шлагерите на годината, а повода за това не бяха неповторима графика, новаторска комбат система, готини зомбит или стелт детайли, не. This War of Mine се отличава с работещ и автентичен дизайн и опцията всеки да основава лични истории и да претърпява това, което вижда по друг метод. В нея контролирате къща, в която няколко индивида се пробват да оцелеят в средата на цивилен спор. Всеки ден е битка за живот и всеки запас е скъп. Вие би трябвало да се справите със задачата да поддържате групата здрава, сплотена и всеки неин член жив. Играта получи утвърждението на медиите и на геймърите, стана притежател на голям брой награди и оценки. Тези дни стана ясно, че This War of Mine е получила следващото си самопризнание.

Techraptor предава, че полското държавно управление е стартирало похвална самодейност, с която предизвиква играта да се преподава в учебно заведение. Властите са основали и особено управление в помощ на учителите в 56 страници.

Сред обособените раздели в управлението участват тематики, като по какъв начин да се интегрира видеоигра в един образователен урок, урок по обществени науки, сюжет за урок по нравственос, както и бележки от създателите, както и подобен по полски език. Последният да вземем за пример съпоставя играта с „Дневник на варшавското въстание“. Урокът по обществени науки свързва This War of Mine с тематиката за опазването на човешките права по време на въоръжен спор, а урокът по нравственос има за цел да дискутира с учениците въпроса за съпричастността.

Що се отнася до самите 11 bit Studios, за последно те ни видео към тяхната последваща игра, която ще носи името The Alters, като тя към момента няма дата на излизане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР