През 2014 година беше обявен фалита на КТБ. През 2017

...
През 2014 година беше обявен фалита на КТБ. През 2017
Коментари Харесай

Нинова за обвинението на Йончева: Последен опит на една авторитарна власт да се спаси

През 2014 година беше разгласен банкрута на КТБ. През 2017 година прокурорът Гешев разгласи, че са открити имената на политици, които са получавали нелегално пари от Цветан Василев. Веднага желаех да се изсветлят имената на тези политици.

Това сподели от трибуната на Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която прочете декларация от името на парламентарна група в отбрана на Елена Йончева. "Днес сме края на януари 2019 година и няма изнесено името на нито един политик, само че вместо това стартира офанзива против журналиста Елена Йончева. Тя не е е викана нито един път в прокуратурата тези 5 години, с цел да даде пояснения. В момента Елена е подложена на принуда, тъй като си разреши да направи репортажи за оградата по границата, за къщата в Барселона на един политик, осъди премиера и в никакъв случай не си мълчи. Това е тежка политическа принуда ", безапелационна беше Нинова.

"Днес изпращаме писма то всички европейски и интернационалните журналистически организации, в които ще разбираем по какъв начин в България се потъпква свободата на словото и публицисти се подлагат на напън, с цел да мълчат. КТБ е моделът на прехода и срасването на мафията с страната. Изпълнителната власт употребява правосъдната, с цел да отнеме свободата на словото и да смачка всеки, който си разреши да подлага на критика и да разкрива истината. Това е един финален опит на една властническа власт да се избави. Благодаря на всички, които поддържаха Елена Йончева. Ние дружно можем да отхвърлим властническата власт на Борисов ", закани се Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР