През 2013 година, когато BMW i3 се появи на пазара,

...
През 2013 година, когато BMW i3 се появи на пазара,
Коментари Харесай

BMW прекрати производството на най-популярния си електрически модел

През 2013 година, когато BMW i3 се появи на пазара, почитателите на марката не бяха доста сигурни, че това е автомобилът, който желаят да видят от обичаната си компания. Сега, 9 години по-късно BMW i3 се трансформира в един от пионерите при модерните електрически коли и макар, че доста от „ класическите “ почитатели на „ баварците “ не го харесват, то той съумя да се потвърди като един от относително евтините и качествени коли на пазара, които разрешават да изпиташ страстта от електроавтомобил, съвсем до край.
`BMW

И както всяко нещо, по този начин и производството на BMW i3 има своя край, който пристигна през миналите дни. От компанията публично оповестиха, че през седмицата са създадени последните 10 бройки от лимитирана серия с името Home Run, които бележат края на компактния електрически модел. Те са от модела i3S и се оферират в мрачно сив или червен цвят, част от Frozen серията на BMW. Отличават се още с богато серийно съоръжение, включващо 20-цолови джанти, електрически таван и адаптивни фарове. В интериора откриваме сив таван, кожено табло, огромен екран на инфотеймънт системата и премиум озвучителна система.
`BMW

От BMW споделят, че всички бройки от лимитираната серия към този момент са разпродадени, а притежателите им са имали достойнството да следят процеса на сглобяване в завода в Лайпциг. Именно там бяха създадени повече от 250 хиляди екземпляра от BMW i3, а в този момент дребният модел отстъпва мястото си на новото потомство Mini Countryman и високоволтови батерийни модули.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР