През 2013 г. той е бил осъден от Варненския окръжен

...
През 2013 г. той е бил осъден от Варненския окръжен
Коментари Харесай

Мъжът, блъснал хора на рали, се оказа издирван измамник

През 2013 година той е бил наказан от Варненския областен съд на 3 години за документна машинация за 79 500 $. Магистратите са признали 45-годишния мъж за отговорен за това, че през 1999 година, посредством потребление на подправени документи, е изтеглил без правно съображение сумата от непозната сметка.

Разследването против него е водено задочно. За първи път през май 2008 година Окръжната прокуратура е издала Европейска заповед за арест. На 3 октомври Интерпол - Мадрид уведомява български правосъдни управляващи, че лице с идентични отпечатъци е засечено от испанските управляващи по отношение на трафик на опиати на национално равнище. Мъжът се представял под името Наин Сабан Сабан , роден на 27 юни 1974 година в Прищина, Югославия, оповестиха от прокуратурата, представени от "24 часа ".

Преди това Георгиев бил локализиран в Лондон, където с същинските си имена разкрил банкова сметка и направил три парични превода към своя сметка в България - първо 5450 английски лири, след това 5400, а по-късно 7000. Тъй като нямал трудов контракт, нито приходи, банката наложила запор на сумата.

Когато през 2013 година присъдата му влиза офицално в действие, прокуратурата издава втора европейска заповед за арест. От него обаче няма и диря.

Истината излиза на яве едвам преди няколко дни, откакто един от състезателите в ралито „ Мемориал Валери Великов “ блъсна 4-ма души от публиката . Той е точно Георгиев, който схваща, че ще бъде оголен и самичък се предава в дирекция "Съдебна защита " във Варна.

Организаторите обаче си напомнят, че той напуснал незабавно произшествието, откакто се врязал в публиката на шуменското рали, заяви Нова телевизия. Отговорността за издаване на лиценза е на личния му клуб.

Вече година и половина Георгиев се състезава за варненски рали клуб. Има своя визитка в формалния му уебсайт и много триумфи.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР