„През 2012-та година кабинетът „Борисов 1” обещава новата болница в

...
„През 2012-та година кабинетът „Борисов 1” обещава новата болница в
Коментари Харесай

Вигенин: Бившият комунист Борисов клейми комунистите

„ През 2012-та година кабинетът „ Борисов 1” дава обещание новата болница в Ямбол да влезе в употреба до март 2014-та година, само че до момента тя не е открита”. Това съобщи секретарят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България” Кристиан Вигенин, като добави, че през 2015-та година кабинетът „ Борисов 2” дава обещание същата тази болница да бъде приключена за година и половина, само че още веднъж резултатът е нулев.
Вигенин разяснява, че през 2017-та министър председателят дава обещание 12 милиона за доизграждане на лечебното заведение в Ямбол, само че отново Борисов не е спазил обещанието си. Народният представител обясни, че преди половин година при гласоподаване за приемането на бюджета за 2019-та година ГЕРБ отхвърли предлагането на „ Българска социалистическа партия за България ” в бюджета да се обезпечат 12 милиона за болничното заведение в Ямбол. „ Днес вождът Борисов еднолично дава обещание 27 милиона от вашите пари за доизграждане на новата болница, като срокът още веднъж е година и половина. Защо се удвояват тези средства? Дали това е от политиката на ГЕРБ всичко да коства двойно – половината за създаване на съответните обекти, половината да потъва неизвестно къде ”, разяснява Вигенин, представен от пресцентъра на Българска социалистическа партия.
Той зададе и въпрос - дали е трябвало Цветанов да си купи апартамент с персонален асансьор, с цел да получат най-сетне ямболци болница с асансьор и да не се постанова да носят на ръце своите заболели. „ Бившият болшевик Борисов, обкръжен от някогашни комунисти, декларира в Ямбол, че по-нахално от болшевик няма. Това към този момент е диагноза. Бившият болшевик Борисов клейми комунистите ”, приключи Кристиан Вигенин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР