През 2012 година водещата Нана Гладуиш публично призна за битката

...
През 2012 година водещата Нана Гладуиш публично призна за битката
Коментари Харесай

Нана Гладуиш: Стопих се до 45 килограма, мислех, че ще умра!

През 2012 година водещата Нана Гладуиш обществено призна за борбата си с рака на гърдата. Тогава основава фондацията си „ Една от 8 “, която оказва помощ на дами с онкологични болести. Пет години по-късно беше още веднъж диагностицирана с заболяването, а в този момент е в ремисия.

В изявление за вестник „ Галерия “ Нана споделя, че е изкарала при започване на тази година ковид без да изпие нито едно хапче. " Живяла съм четири-пет месеца без да одобрявам храна, при втората ми онкологична диагноза, единствено лижа плодове, имах горчив усет в устата. Така че съм предходна през доста по-страшни неща. Не споделям, че коронавирус беше елементарен, тъй като имах няколко тежки дни, в които имах възприятието, че всеки миг ще падне и ще умра . Но подходих с разсъдък. Може би малко прекалих с това непиене на медикаменти, даже витамини не вземах. Приемах по четири литра вода и от 47 кг паднах на 45 ".

Въпреки че има построени антитела водещите се имунизира и споделя, че постоянно се е доверявала на медицината, по тази причина е подхванала тази стъпка. " Ако кажеш, че си се ваксинирал ти споделят какъв брой си елементарна, в случай че споделиш, че няма да го направиш отново не са удовлетворени - няма угодия. Всеки има право на мнение. няма потребност от обиди.

Днес, четири години откакто чува за повторно страшната диагноза рак, Нана се надява да е добре. Сега и предстоят още веднъж проучвания, тъй като е високорисков пациент и се постанова на всеки 6 месеца да се наблюдава. Последното проучване било през октомври предходната година и всичко е било обикновено. " Това е втората ми диагноза в границите на 10 години, което доста мачка душeвността. Винаги го има терзанието, колкото и да си се успокоил и да се чувстваш добре. Когато имам плануван обзор или кръвни проучвания трептя “.

В момента Гладуиш е на поддържаща хормонална терапия, която продължава 10 години, а от време на време и до края на живота. Лечението й минава в Израел, само че пандемията трансформира обстановката и в този момент ще се изследва у нас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР