През 2011 г. отидох на река да плувам на летен

...
През 2011 г. отидох на река да плувам на летен
Коментари Харесай

Мартин Пар: „Модачите са добра плячка за моя фотоапарат“

През 2011 година отидох на река да плавам на летен фестивал, наименуван Порт Елиът. Всички участващи носеха жълти плувни шапки за видимост и бяхме предизвестени, че фотограф ще прави фотоси най-после. „ Няма метод да ме снимат по какъв начин излизам от река с гумена шапка “, споделих на брачна половинка си и съответно заобиколих обектива. За страдание фотографът се оказа Мартин Пар.

Пропуснах шанса си да бъда увековечен, само че още веднъж с Пар ласкателният портрет не беше обезпечен. Повече от 40 години той е прочут с античната антропология на неговите откровени фотоси на хора, които неумишлено се занимават с бизнеса си - без значение дали това е гледане на крикет в британско село или печене под слънцето на Бенидорм. Изображенията му могат да бъдат трагикомични, сатирични, постоянно трогателни, постоянно двусмислени.

Когато става дума за стилната му снимка, не е мъчно да се види привлекателността му за първокласни марки и списания. Той може да донесе развлечение посредством комични ъгли и богати, наситени цветове, добавяйки нотк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР