Двойка с „Грешен номер“ се бори с депортирането в Индия

...
През 2011 г. Гулзар Хан от Пакистан влиза незаконно в
Коментари Харесай

През 2011 г. Гулзар Хан от Пакистан влиза незаконно в Индия, жени се за любовницата си и крие истинската си самоличност от нея през следващите осем години , докато не беше арестуван. Сега той чака да разбере дали ще бъде депортиран обратно в Пакистан.

Успешните трансгранични любовни истории между индийци и пакистанци са рядкост - отношенията са напрегнати между съседи, които са водили три войни, откакто станаха независими нации през 1947 г. Това затруднява хората да получат визи, за да пътуват, за да се видят.

Няколко индийци и пакистанци изпаднаха в беда, след като преминаха нелегално границата заради любовта. През последните години много двойки, чиито истории получиха медийно внимание, приписаха срещата си на интернет.

Индийско-пакистанска онлайн любовна история, която завърши в затвора

В случай на Гулзар Хан и Даулат Би, започна с грешен номер.

Г-н Хан е от региона Сиалкот в пакистанската провинция Пенджаб (има щат Пенджаб и в Индия , тъй като регионът е разделен по време на разделянето през 1947 г.). Г-жа Би е от южния индийски щат Андхра Прадеш.

Г-н Хан, който работел като художник в Саудитска Арабия, казва, че се опитвал да се обади на бивш колега в Индия през 2009 г. Когато не се свърза, той се опита да промени цифра тук и там, мислейки, че може да е записал грешен номер.

„Едно от онези произволни числа го свърза с мен“, казва г-жа Би.

Тя казва, че малко се притесняваше да говори с непознат. Но той упорстваше.

Г-н Хан казва, че е казал на г-жа Би при първото обаждане, че е от Пенджаб, но не е пояснил, че има предвид този в Пакистан. Той също така не разкри, че е християнин - години наред, дори след брака им, г-жа Би приемаше, че той е мюсюлманин като нея.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР