През 2007 г. Сара Джесика Паркър беше обявена за най-непривлекателната

...
През 2007 г. Сара Джесика Паркър беше обявена за най-непривлекателната
Коментари Харесай

Защо Сара Джесика Паркър вбесява толкова много хора и какво можем да научим от нея

През 2007 година Сара Джесика Паркър беше оповестена за най-непривлекателната жена в света. Това разстрои актрисата. И тогава тя сподели: „ Само тъй като не пребивавам съгласно идеалите на някой различен, не значи, че съм грозна. Обичам избора си да бъда това, което съм. ”

И сме впечатлени от този заслужен отговор. В последната ни публикация ще изброим защо злите езици се карат на Паркър и ще ви кажем по какъв начин се оправя с негативизма, който чува по своя адрес. И може би ще успеем да вдъхновим нашите читатели да продължат да вървят към задачата си, без да обръщат внимание на злословия и клюки.

Тя има голям нос

Носът на актрисата през цялата си дълга кариера не се уморява да разисква всичко и всяко. Сара Джесика постоянно се включва в описи като „ Най-големите носове на Холивуд “, а клеветническите блогъри назовават ​​носа й „ най-големият нос на звезда “.

Въпреки слуховете, че се е подложила на интервенция за понижаване на носа, актрисата твърди, че в никакъв случай не е прекрачвала прага на клиника за пластична хирургия.

Тя има остарели ръце

Модните списания нахално назовават ​​ръцете на актрисата „ остаряла дама “ и заглавяват публикациите си по този начин: „ Сара Джесика Паркър сподели необикновено кокалестите си ръце (вижте ги от близко!) “

Или по този начин: „ Живестите ръце на Сара Джесика Паркър издават същинската й възраст. ” Когато актрисата за първи път видя сходна публикация, това й направи неприятно усещане.

Тя има сива коса и бръчки

През 2021 година папараците снимаха актрисата да вечеря с другар в Манхатън. Тя беше без грим и с коса на косичка. Тази фотография беше интензивно обсъждана в мрежата, споделят, Паркър не боядисва сивата си коса! Паркър отвърна: „ Моля, не ме наричайте самоуверен, тъй като имам сива коса.

Аплодирайте някой различен за същинската храброст. Но за какво да си изгубвам времето да мисля за това? Предпочитам да мисля за това по какъв начин се усещам най-добре да бъда себе си. ” И прибавя: „ Може би бих могъл да направя повече, с цел да наподобявам добре. Но аз не желая ”.

Тя се облича без усет

Паркър с право се смята за една от най-стилните звезди на нашето време: какво коства появяването й на корицата на Vogue. Но има и задоволително иронични към метода й на обличане. И не постоянно го вършат толкоз безобидно, колкото притежателите, обличайки кучето си за Хелоуин по сходство на шапката на актрисата, в която се появи на Met Gala.

Тя е прелестна!

Актрисата получи 6 награди “Златен глобус ” и 2 награди “Еми ”, стана лице на доста световноизвестни марки, създава лични облекла, обувки и парфюми.

Тя е една от 100-те най-влиятелни хора в света и ръководи лична продуцентска компания. Тя ясно демонстрира на всички нас: нито размерът на носа, нито сивата коса, нито някакви недостатъци могат да попречат на живота.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР